Csapathírek a manchesteri derbi előtt

Erik ten Hag szerint a Manchester United a hétközi kupamérkőzéshez képest változatlan összeállítású kerettel számolhat majd a vasárnapi városi rangadón.


A Vörös Ördögök egy szoros, érzelmekkel teli sikert arattak szerdán este az FA-kupa 5. fordulójában a Nottingham Forest vendégeként, köszönhetően Casemiro 89. percben szerzett fejesgóljának és már készülhetnek a Liverpool elleni, Old Traffordon rendezendő negyeddöntőre.

 

A brazil győztesgóljához egy szabadrúgás formájában assziszttal hozzájáruló Bruno Fernandes és Raphael Varane játéka is kérdéses volt találkozón, de mindketten végig pályán töltötték a 90 percet.

 

A csapatkapitány időnként különösen érezte a Forest elleni összecsapás brutalitásának hatásait, de Ten Hag elmondása szerint a páros mindkét tagja rendben lesz az Etihad Stadiumban magyar idő szerint vasárnap délután fél 5-től kezdődő derbire.

 

 

"Küzdöttek azért, hogy részt tudjanak venni és végig jól voltak a mérkőzés során. Szerintem vasárnap is rendelkezésemre fognak állni" - kezdte Ten Hag újságírói kérdésekre válaszolva.

 

"A többiek kapcsán nem számítok arra, hogy bárki visszatérhetne a csapatba vasárnapig, szóval ugyanazzal a kerettel dolgozhatunk, mint tettük azt szerdán."

 

Ennek értelmében Harry Maguire nem lesz megfelelő erőnléti állapotban ahhoz, hogy részt vehessen a városi rivális elleni találkozón, miután a hétközben sem állhatott rendelkezésre.

 

Túl korai lesz a City-meccs Rasmus Hojlund számára is, aki valamikor márciusban lehet újra bevethető izomsérülését követően.

 

Tyrell Malacia, Anthony Martial, Lisandro Martinez, Mason Mount, Luke Shaw és Aaron Wan-Bissaka sincsenek játékra alkalmas állapotban.

 

ManUtdFanatics.hu Közös Meccsnézés: MANCHESTER DERBY


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester City - Manchester United

Premier League, 27. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!