Csapathírek a Chelsea meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapatával kapcsolatban, mielőtt a Manchester United csütörtökön délnek venné az irányt, hogy a Chelsea-nél vendégeskedjen a Premier League-ben.


A Vörös Ördögök magyar idő szerint 21:15-től lépnek pályára a Stamford Bridge-en, ahol viszont nélkülözni lesznek kénytelenek Lisandro Martinez és Victor Lindelöf játékát is. 

 

Kedden ugyanis hivatalosan is megerősítésre került a klub részéről, hogy a belső védőpáros kihagyni kényszerül a következő néhány mérkőzést, amely hatalmas érvágás a múlt hétvégi Brentford ellen elért 1-1-es döntetlen után sorozatban második fővárosi megmérettetés előtt.

 

A jó hír viszont az, hogy Jonny Evans és Raphael Varane is edzettek szerdán. Evans egy kisebb problémával küzdött, amely eredményeként kihagyta az észak-ír válogatott mérkőzéseit is, míg Varane szombaton este elővigyázatosságból a szünetről már nem tért vissza a pályára.

 

Harry Maguire szintén bevethető, miután a Gtech Community Stadiumban ő váltotta Varane-t csereként, így némi versenyhelyzet is kialakulhat a védelem tengelyében a kezdőcsapatba kerülésért.

 

 

"Nincsenek további problémáink" - magyarázta Ten Hag.

 

"A támadósorban és a középpályán rendben vagyunk. Vannak rendelkezésre álló opcióink. A védelemben foghíjasak vagyunk, de a jó hír, hogy délután Rapha Varane és Jonny Evans is újra edzettek, Harry Maguire pedig már tegnap is edzett."

 

A Liverpool elleni FA-kupa mérkőzésen kapott piros lapja miatti eltiltása letöltését követően Amad is újra számításba vehető lesz.

 

Luke Shaw, Tyrell Malacia és Anthony Martial továbbra is harcképtelenek, Altay Bayindir azonban a héten folytatta az edzéseket legutóbbi problémája után.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Chelsea - Manchester United

Premier League, 31. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!