Fergie óvatos lesz az Anfield Roadon

Sir Alex Ferguson elárulta, a Manchester United nem engedheti meg, hogy a helyzet súlya agyon nyomja õket, amikor a hónap közepén a Liverpoolhoz, az Anfield Roadra látogatnak.


Egy igencsak nehéz mérkõzéssel folytatódik a Manchester United számára a Premier League a válogatott mérkõzések miatt szünetet követõen, ugyanis a bajnoki címvédõ ahhoz a Liverpoolhoz látogat, akiket éppen májusban fosztottak meg az Anglia legsikeresebb klubja címtõl, miután begyüjtötték 19. bajnoki elsõségüket.

 

Az elmúlt szezonban a Vörösök nagyon nehéz ellenfélnek bizonyultak hazai pályán a manchesteriek számára, Dirk Kuyt például mesterhármast szerzett az elõzõ szezonban, hasonló pályaválasztás mellett.

 

Ráadásul a Vörös Ördögök 2007. decembere óta nyeretlenek az Anfield Roadon, és azóta sorozatban három vereséget voltak kénytelen elkönyvelni a Mersey-partján.

 

Sir Alex Ferguson szerint a rangadó súlya okozta nyomás nyomta agyon játékosai vállát a múltban, amelyet azonban szeretne elkerülni október 15-én, amikor Kenny Dalglishékhoz látogatnak.

 

 

"Az utóbbi idõszakban nagyon pocsékul szerepeltünk náluk" - kezdte a skót menedzser.

 

"Számos alkalommal teljesen lejátszottak minket a pályáról, amely eléggé csalódástkeltõ."

 

"A stadionjukban tapasztalható atmoszféra is kiveszi a részét a sikereikbõl. Minden alkalommal, amikor náluk játszunk, olyan érzése van az embernek, mintha ez lenne az évszázad mérkõzése." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!