Sir Alex a tisztelet megadására kér

Sir Alex Ferguson elmondása szerint a Manchester United teljes vállszélességgel részt fog venni a 96 emberéletet követelõ hillsboroughi tragédia megemlékezésén, amikor hétvégén Liverpoolban vendégszerepelnek.


A Vörös Ördögök vasárnap az Anfieldre látogatnak a Liverpool vendégeként, amely az elsõ hazai meccse lesz a merseypartiaknak azóta, hogy a múlt héten nyilvánosságra hozták az angol futball történetében szinte példátlan tragédiáról hozott lesújtó ügyészségi döntést.

 

Miután a két csapat összecsapásai mindig is a heves indulatok elszabadulásáról voltak híresek, ezért felsejlettek olyan félelmek, miszerint néhány Manchester United szurkoló majd Liverpool-ellenes rigmusokkal zavarja meg a megemlékezést, de Sir Alex Ferguson reményei szerint a hétvégén közös tiszteletadással adózhatnak majd az elhunytak emlékének.

 

 

"Nem számítok másra, mint hogy mindenki a lehetõ legnagyobb tiszteletet mutatja majd az áldozatok emlékének, és biztos vagyok benne, hogy a Manchester United kiveszi ebbõl a maga részét" - kezdte a skót menedzser.

 

"Teljességgel rajtuk [szurkolókon] múlik, hogy mit akarnak csinálni, mi pedig ettõl tartózkodni fogunk, de remélhetõleg békés, incidensek nélküli mérkõzésünk lesz."

 

Míg Wayne Rooney egyes hírek szerint valószínûleg kihagyja az idegenbeli kirándulást, így nem térhet vissza, Darren Fletcher azonban bevethetõ állapotban lehet, miután 10 hónnapal ezelõtt diagnosztizált krónikus bélproblémáit követõen tegnap csereként már beállhatott a Galatasaray ellen.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!