N'Zonzi újra gyõzne az Old Traffordon

Steven N'Zonzi saját tapasztalatát példaként hozva kijelentette, a Stoke City képes lehet meglepetést okozni a hétvégén, miután tavaly emlékezetes módon gyõztes csapat tagja lehetett a Blackburnel az Old Traffordon.


Az átigazolási idõszak utolsó pillanataiban Stoke-on-Trent városába kerülõ védekezõ középpályás részese volt annak, az azóta az élvonaltól már búcsúzott Blackburn Roversnek, amely az elõzõ idényben szilveszterkor sokáig beszédtémát szolgáltató módon 3-2-es gyõzelmet aratott Manchesterben.

 

Éppen ezen felbuzdolva N'Zonzi abban reménykedik, hogy újabb csapatával megint sikerül hatalmas meglepetést okozniuk, amikor a Fazekasokkal szombaton az Old Traffordon vendégeskednek.

 

"Az egy teljesen hihetetlen eredmény volt, csodálatos érzés úgy lesétálni az Old Trafford gyepérõl, hogy gyõztes csapat tagja lehetsz" - kezdte a 23 éves középpályás klubja hivatalos honlapjának.

 

"Kétségkívül õk a világ egyik, ha nem a legnagyobb klubja, úgyhogy úgy távozni tõlük, hogy elmondhatod, nyertél ellenük valami egészen elképesztõ, úgyhogy arra a mérkõzésre amíg élek, emlékezni fogok."

 

 

A kongói származású, de francia nemzetiségû játékos mióta a Britannia Stadiumba került, elég önbizalmat meríthetett az olyan csapatok ellen elért eredményekbõl, mint a Manchester City, a Liverpool és a Chelsea, éppen ezért nagyon jól tudja, hogy a Stoke City képes lehet a korábbi példákhoz hasonló teljesítménnyel elõrukkolni a United ellen is az Old Traffordon.

 

"Ez csak egy mérkõzés a sok közül, és bár az emberek szombaton nem sok esélyt adnak majd a mi gyõzelmünkre, ugyanez megtörtént a Blackburn esetében is az elõzõ szezonban, és mindenki emlékezhet, hogy akkor mi történt" - tette hozzá.

 

"Jól teljesítettünk eddig ebben a szezonban, és sikerült pontokat szereznünk olyan mérkõzéseken is, ahol az emberek többsége nem gondolta volna, hogy ez sikerülni fog. A megfelelõ irányba haladunk a csapattal, és nagyon élvezem, hogy ennek tevékeny részese lehetek."


stokecityfc.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!