Átigazolási Center - 2013. június 10-16.

Strootman helyett van Ginkel?


2013. június 16.

Marco van Ginkel: a Chelsea által erõsen megkörnyékezett középpályás az U21-es európa-bajnoki kiesés után elmondta, nyáron akár távozhat is a Vitesse csapatától. David Moyes nagy csodálója a fiatal középpályásnak, aki nem zárja ki annak lehetõségét, hogy a Vörös Ördögöknél kössön ki.



2013. június 13.

Leon Goretzka: az 'új Michael Ballackként' is jellemzett 18 éves fiatal iránt érdeklõdik a Manchester United. A Vfl Bochum játékosáért egy záradék miatt csak 3 millió eurót kellene fizetnie annak a klubnak, aki vinni akarja. Angliából a bajnokon kívül az Arsenal is figyeli Leont, azonban ha a Vörös Ördögök le akarják igazolni a tehetséget, sietniük kell, mert a Schalke mindent megtesz, hogy megszerezze Goretzkát.

 


Wilfried Zaha: a Metro arról számolt be, hogy a West Ham szeretné kölcsönvenni a Manchester United januári szerzeményét.

Cristiano Ronaldo: a Unitednél abban bíznak, ha a Real Madrid leigazolja Gareth Bale-t a Tottenhamtõl, úgy zöld utat kaphatnak Ronaldo visszaszerzéséhez. Amennyiben ez sikerülhet, a Vörös Ördögök 65 millió font mellett Nanit vagy Javier Hernandezt is odaadnák a királyi gárdának.


2013. június 11.

 

Nick Powell: a United fiatal középpályását szeretné megszerezni a Doncaster Rovers. A Championshipbe visszajutó csapat menedzsere, Paul Dickov rendszeres lehetõséget adna a 19 éves játékosnak, akit a Vörös Ördögök is szeretnének kölcsönadni a következõ szezon során, errõl még Sir Alex Ferguson nyilatkozott korábban.
 

 

 

2013. június 10.

 

Robert Lewandowski: a Dortmund elnöke, Hans-Joachin Watzke kizárta annak lehetõségét, hogy a lengyel csatárt eladnák legnagyobb riválisuknak, a Bayern Münchennek. Azonban Lewandowski szerzõdése jövõre lejár, így ha nem tudnak hosszabbítani vele, akkor a nyár folyamán el kell adniuk, hiszen jövõre már ingyen távozhatna a támadó. A hírek szerint a Manchester United ismét komolyabb érdeklõdést mutathat a lengyel megszerzéséért. (Telegraph)

Cristiano Ronaldo: a Vörös Ördögök még Rio Ferdinand tiszteletére rendezendõ találkozó elõtt le akarják zárni a Ronaldo-ügyet, ami azt jelenti, augusztus 8-a elõtt mindenképp megszereznék a portugál csillagot. A United 80 millió eurós ajánlattal készül annak érdekében, hogy egykori játékosukat visszahozzák az Old Traffordra. Eközben a Real Madridnál biztosak abban, hogy Ronaldo hosszabbít, sõt a hírek szerint maga a játékos is biztos a kontraktusa kiterjesztésében. (The Sun)

 


Cesc Fabregas: Denis Irwin, a United korábbi kiválósága elmondta, a spanyol középpályás az elsõ számú célpont az Old Traffordon és hiszi, ennek érdekében a klub mindent meg is tesz majd a nyár folyamán. 

 

Luis Nani: a Galatasaray 6 millió fontos ajánlatot tett a portugál szélsõért, azonban a Manchester United elutasította azt, hiszen a bajnok 8,5 millió font alatt nem hajlandó megválni játékosától. A török klub pedig korábbi ajánlatánál nem hajlandó többet adni Naniért, így nagyon úgy tûnik, Nani nem megy a Galatasaray-hoz. (goal.com)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!