Átigazolási Center - 2013. június 17-23.

Rooney plusz pénz Ronaldóért cserébe?


2013. június 23.

Wayne Rooney: a Daily Star híre szerint a Manchester United 90 millió fontos üzlet keretén belül megvásárolná Cristiano Ronaldo játékjogát úgy, hogy Rooney a királyi gárdához kerülne és mellette még készpénzt adna a manchesteri csapat.

 

 

2013.június 22.

 

Robert Lewandowski: a United alternatív célpontnak tekinti a lengyel támadót. Abban az esetben tennének ajánlatot a Borussia Dortmundnak, ha nem sikerülne visszacsábítaniuk a nyár során Cristiano Ronaldót. (telegraph.co.uk)

Alvaro Morata: a Vörös Ördögök újabb spanyol U21-es játékos iránt érdeklõdnek, ezúttal a Real Madrid fiataljáért tennének ajánlatot. Azonban Florentino Perez, a királyi gárda elnöke beszélt a játékossal és elmondta neki, jövõre is a madridiaknál szerepel majd.

 

Thiago Alcantara: a Chelsea is beszállt a spanyol középpályásért folyó harcba, aki korábbi hírek szerint már megegyezett a személyes feltételekrõl a Vörös Ördögökkel.

Wayne Rooney: legfrissebb információk szerint Carlo Ancelotti szeretné, ha a Real Madridhoz tudná csábítani az angol csatárt. A spanyolok mellett a Chelsea és az Arsenal is érdeklõdik Rooney iránt, aki 30 millió font ellenében válthatna klubot.

Kevin Strootman: a De Telegraaf holland lap arról írt, hogy a PSV már Strootman helyére keres játékost és a hírek szerint Stijn Schaars személyében már meg is találta. Ez a lépés is azt vetítheti elõre, hogy Kevin a nyáron mindenképp távozik az eindhoveni egyesülettõl és Manchesterben köthet ki.
 
 

 

2013. június 21.

Thiago Alcantara: a Manchester United közel van ahhoz, hogy leigazolja a Barca fiatalját. A Daily Mail információi szerint a játékossal már megegyezett a klub, ám ma még valószínûleg nem lesz bejelentés, hiszen a két klub között a hétvégén is folynak majd a tárgyalások. A hírek szerint 17 millió fontért válthat klubot a középpályás.

Kurt Zouma: a játékos ügynöke megerõsítette, a Manchester United is szerette volna leigazolni a Saint-Etienne 18 éves belsõ védõjét, azonban az angol klub nem volt hajlandó akkora összeget kifizetni érte, ami a francia klub kért.

 
 

2013. június 18:

Nick Powell: a The People arról írt, hogy Owen Coyle, a Wigan új menedzsere szeretné egész szezonra kölcsönvenni a United fiatalját, Nick Powellt.

Thiago Alcantara: katalán lapok szerint a Barcelona fiatal középpályása jelezte klubja felé döntését, miszerint szeretné elhagyni a Camp Nou-t. Thiagóért a hírek szerint két Premier League klub is érdeklõdik, az egyik minden bizonnyal a Manchester United.

Nani: a szélsõ jövõje továbbra is bizonytalan az Old Traffordon és a Monaco, a Galatasaray, a Juventus és az Arsenal is érdeklõdik iránta. A legfrisebb hírek szerint a londoni klub lehet a befutó.

 


Claudio Marchisio: a hírek szerint a Manchester United érdeklõdik a Juventus középpályása iránt, azonban az olasz bajnok igazgatója, Beppe Marotta kizártnak tartja, hogy eladnák Marchisiót. (calciomercato.com)
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!