Átigazolási Center - 2013.július 1-7.

Rooney-t mégis eladná a klub?


2013.július 7.

Wayne Rooney: a katalán lap, mely tegnap arról számolt be, hogy Thiago Alcantara elfogadta a United ajánlatát, ezúttal arról írt, hogy a Manchester United a Barcelonával készül tárgyalni Rooney ügyében. Bár pénteken David Moyes kategórikusan kijelentette, a csatár nem eladó, a lap úgy tudja, a Vörös Ördögök mégis készek nélküle belevágni az új szezonnak. (sport.es) 

 

 


2013.július 6.

Nani: Jorge Mendes, a portugál szélsõ ügynöke elmondta, a játékos a nyáron az AS Roma csapatához igazolhat. "Nani egy jó játékos, ezt az egész világ tudja. A Rómához fog igazolni? Miért ne? A Serie A a világ egyik legjobb bajnoksága Róma pedig egy csodás város. Megvan a lehetõség, hogy elhagyja a Unitedet, de még nincs semmi konkrétum. Beszél majd a Manchester Uniteddel és majd meglátjuk, de van érdeklõdés iránta" - mondta Mendes.

Thiago Alcantara: a spanyol Sport információja szerint a középpályás elfogadta a Manchester United ajánlatát és 5 éves szerzõdést ír alá hamarosan.

 


Guilherme Siqueira: a Vörös Ördögök a Granada 27 éves bal bekkje után érdeklõdnek azok után, hogy nem sikerült megegyezniük az Evertonnal Leighton Baines szerzõdtetésében. (metro.co.uk)
 

 

2013. július 4.

 

Wayne Rooney: a Barcelona 25 millió fontot és David Villát adná a Vörös Ördögök csatáráért.


Thiago Alcantara: egyre biztosabbnak tûnik, hogy fiatal középpályás Manchesterben köt ki hamarosan. Információk szerint a Barcelona leszedte a játékost arról a fényképrõl, melyen az új mezben pózolnak a játékosok, ráadásul úgy tûnik, az Alcantara család árulja barcelona éttermüket is.

 

Wilfried Zaha: a Vörös Ördögök fiatal szélsõjét egykori klubja, a Crystal Palace, a Fulham valamint a West Ham United is szeretné kölcsönvenni.

 

Wayne Rooney: A Daily Star szerint David Moyes ragaszkodik ahhoz, hogy Rooney kérjen bocsánatot a klubtól, amiért távozási szándékát jelezte, Rooney viszont állítja, hogy nem mondta Sir Alexnek, hogy el szeretné hagyni a klubot. Ferguson a tavalyi szezon végén tévéinterjúban tárta a külvilág elé, hogy a csatár boldogtalan és el akar menni a Unitedtõl, de Rooney hajthatatlan és állítása szerint nem jelezte távozási szándékát. A játékos szerint csupán annyi történt, hogy megkérdezte edzõjét, hogy számol-e vele a jövõben és részese-e a terveinek, mert ha nem, úgy kénytelen lesz megvizsgálni a jövõbeli lehetõségeit karrierje szempontjából.

 
A 27 éves csatár fájlalta, hogy nem segíthette klubját és a Real Madrid elleni vereség miatt kiestek a Bajnokok Ligájából. Fergie bejelentését követõen pedig bosszús, hogy megkérdõjelezõdött a klub iránti elkötelezettsége és attól  fél, hogy a szurkolók ellene fordulnak. De a klub nem hajlandó bevallani, hogy félreértés történt és Fergie tévedett. Ez oda vezetett, hogy a tárgyalások zsákutcába jutottak Rooney és Moyes között. A csatár szívesen maradna a Unitedben és dolgozna Moyes kezei alatt, de a klub álláspontja, hogy bocsánatot kell kérnie távozási szándéka miatt, amit Wayne határozottan tagad. Az ügy viszont még nincs lezárva, és feltehetõen a következõ 24 órában további megbeszélésre kerül sor Moyes és volt felfedezettje, Rooney között.

 

2013. július 3.

Thiago Alcantara: angol lapok arról számoltak be, hogy várhatóan pénteken hivatalossá válhat a középpályás érkezése.

 

Nani: a La Gazzetta dello Sport szerint az AS Roma, a Napoli és a Juventus is szeretné megszerezni a portugál szélsõt.
 

 

2013. július 2.

 

Mats Daehli: a VG Sport szerint Ole Gunnar Solskjaer szeretné a Molde gárdájához csábítani a fiatal középpályást. A hír szerint a United hajlana is erre, de csak kölcsönadás formájában.

Kevin Strootman: Marcel Brands, a PSV sportigazgatója a De Telegraaf-nak azt nyilatkozta, semmiképp nem akarják a nyáron eladni a harcias középpályást sem a Manchester Unitednek, sem más klubnak.

Wayne Rooney: a Manchester Evening News szerint, mivel a játékos soha nem nyújtotta be hivatalosan átigazolási kérelmét a klub igazgatótanácsának, így nagyon bántja, hogy Sir Alex bejelentése rossz fényben tünteti fel õt a United rajongótábora elõtt. Rooney tart a szurkolói reakcióktól, különösen a 2010-es incidenst követõen, mely után ugyan bocsánatot kért a rajongóktól és a klubtól is, de még mindig élénken él a szurkolók emlékezetében.

 
Moyes és Ed Woodward a hét folyamán ülnek asztalhoz Rooneyval és ügynökével, Paul Stretforddal, hogy végre pontot tegyenek az ügy végére. A tárgyaláson közös kiindulási pont lesz, amiben már egy korábbi alkalommal megállapodtak, hogy Moyes szeretné, ha Rooney továbbra is a Vörös Ördögök csapatát erõsítené és a csatár is az Old Traffordon szeretne maradni. A fizetéssel kapcsolatban sem lesznek vitás kérdések, mivel Rooney elégedett jelenlegi bérével, tehát nagy valószínûséggel hamar sikerül megegyezniük. Egyetlen nehéz kérdés, a szurkolók bizalmának és támogatásának a visszaszerzése, mely nagy kihatással lehet a csatár jövõbeli szereplésére az Old Traffordon.


Wayne Rooney: a hírek szerint Moyes és Rooney már korábban találkoztak, ám Rooney továbbra is távozni szeretne. Várhatóan a mai napon lesz egy újabb találkozó kettejük között, ám eközben az Arsenal és a Chelsea erõsen a csatár leigazolásán próbál dolgozni. A Telegraph szerint a londoni kékek 20 millió fontos ajánlatot készülnek tenni, miközben a Vörös Ördögök nem szeretnék közvetlen riválisnak eladni a játékost, sõt David Moyes még megpróbálja meggyõzni Rooney-t arról - garanciát vállalva arra, hogy nem marad ki fontos meccseken - hogy maradjon a klubnál.

Leighton Baines: a United újabb ajánlattal készül a védõ iránt, a 12 millió fontos próbálkozás után ezúttal 16 milliós ajánlatot tesz az Everton asztalára Bainesért. (Daily Star)

 


Nemanja Vidic: a játékos ügynöke, Silvano Martina elmondta, a Vidicrõl szóló átigazolási hírek valótlanok. "Most hallottam elõször ezeket a híreket, nem tudom, honnan erednek. A Manchester United csapatkapitányáról beszélünk, nem csak egy játékosról. Vidicnek nincs problémája a Uniteddel."

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!