Átigazolási Center - 2013.július 8-14.

Ukrán szélsõ iránt érdeklõdik a klub.


2013.július 14.

Leighton Baines: amennyiben a Manchester United megad a szélsõ védõért 18 millió fontot, az Everton kész elengedni a játékost a Vörös Ördögökhöz. Mint ismert, a liverpooli csapat visszautasította David Moyes 12 millió fontról szóló elsõ ajánlatát. (Daily Star)

 

Thiago Alcantara: Matthias Sammer, a Bayern München sportigazgatója elmondta, csapata nem egyezett meg a Barcelona fiatal középpályásával. (Sky Sports) Friss: vége a Thiago-sagának, a Bayern München megvette a játékost.
 

 

Stevan Jovetic: a Corriere dello Sport szerint a csatár ügynöke hétfõn a Manchester Uniteddel tárgyal.

  

2013.július 12.

 

Evgen Konoplyanka: a talkSPORT-ban megjelent hír szerint a Vörös Ördögök érdeklõdnek az ukrán szélsõ iránt. A 23 éves játékost hazájában az "ukrán Messi"-nek becézik és a United mellett az Arsenal, a Wolsburg és a Bayer Leverkusen is érdeklõdik iránta. A hír szerint kb. 13 millió fontot kellene fizetnie annak a klubnak, amelyik megszerezné a játékos szolgálatait.

 


Fellaini, Baines: a CaughtOffside értesülése szerint a Manchester United 40 millió fontot fizetne az Evertonnak Marouane Fellaini és Leighton Baines szolgálataiért.

Federico Macheda: a Sky Sport Italia arról írt, a fiatal olasz csatárt a Parma és a Fiorentina is szülõhazájába csábítaná.
 
 

Ezequiel Garay: portugál lapok szerint a Manchester United kész 15 millió fontos ajánlatot tenni a Benfica védõjéért, és amennyiben a klub nem fogadja el ezt, úgy Bebe vagy Luis Nani játékjogát is átengednék a luzitán csapatnak. (metro.co.uk)

 

Luka Modric: a Daily Star szerint a United ismét erõsen érdeklõdik a Real Madrid középpályása iránt, miután úgy tûnik, Thiago Alcantara a Bayern Münchennél folytatja. A horvát középpályás ára 24 millió font körül lehet.

Antonio Candreva: Thiago sikertelen leigazolása esetén David Moyes a Lazio és az olasz válogatott támadó középpályásának megszerzésére összpontosíthat. A United mellett a Napoli, a Manchester City és a Tottenham is érdeklõdik a 26 éves játékos iránt.

 

 

2013.július 11.

Thiago Alcantara: a Cadena Cope spanyol rádió nagyon hiteles, ám meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt állította, a középpályás a Real Madrid ajánlatának elutasítása után a Manchester Unitedét sem fogadta el és úgy döntött, korábbi menedzseréhez, Pep Guardiolához csatlakozik és a Bayern München csapatának tagja lesz. A hírek szerint évi 4 millió eurós bért kaphat Alcantara. Kevesebbet, mint amit a United ajánlott neki. Azonban a hírrel szemben szkeptikusak lehetünk több okból is. A Bayern soha nem szokott kivásárlási záradékot írni egy szerzõdésbe, pedig Thiago és édesapja - és egyben ügynöke - ehhez ragaszkodik, ráadásul a posztja inkább Manchesterben hiányos, mint a bajor városban.

Stevan Jovetic: a Sky Italia arról számolt be, hogy a Manchester City és a Chelsea után a Manchester United is beszállt a játékosért folyó harcba. A hírek szerint a Fiorentina már elfogadta a City által ajánlott 30 millió eurót, a játékosnak pedig 71 ezer fontos heti bért kínáltak az angolok, azonban a Chelsea valamint a Manchester United megpróbálja túllicitálni õket.
 

 

 

 

2013. július 9.

 

Leighton Baines: a Manchester United új ajánlatot készül tenni az Everton bal bekkjéért azok után, hogy a liverpooli csapat visszautasította a Vörös Ördögök elsõ, 10 millió fontos ajánlatát. (telegraph.co.uk)

 

Wayne Rooney: Jose Mourinho heti 240 ezer fontos fizetéssel próbálja a Chelsea-hez csábítani a Manchester United csatárát, akiért 30 millió font körüli összeget kellene kifizetnie, ha a United beleegyezne a játékos elengedésébe. (Daily Mail)

 

Nani: az Anzsi elnöke, Konstantin Remchukov cáfolta azon híreket, miszerint érdelõdnének Nani iránt.

 

 

2013. július 8.

 

Davide Astori: a United a legújabb klub, amely érdeklõdik a 26 éves védõ iránt. A Sky Sport Italia szerint a Cagliari játékosát a Napoli, a Milan, a Liverpool és a Southampton is szeretné megszerezni.

Nani: az orosz Izvestia lap arról írt, hogy Rene Meulensteen segítségével szeretné megszerezni az Anzsi a portugál szélsõt. A holland szakember miután elhagyta a Vörös Ördögöket, az orosz bajnokságban szereplõ Anzsinál kötött ki és a klubnál azon dolgoznak, hogy leigazolják Nanit. Az Anzsi szeretne alkudni a 15 millió eurós árból, melyet a United kér a játékosért, akinek évi 6 millió eurós (plusz bónuszok) bért ajánlanának. A hírek szerint Nani 8-9 millió eurós fizetést szeretne kiharcolni magának.

Wayne Rooney: a katalán Sport.es mára is tartogatott egy hírt a United csatárával kapcsolatban. Ebben írról írtak, hogy a Barcelona erõsen azon dolgozik, hogy megszerezzék Rooney-t. Cserébe némi kézpénzt, valamint Thiago Alcantara és David Villa játékjogát is adnák.
 

 



 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!