Átigazolási Center - 2013.július 22-28.

Cesc igent mondott a Unitedre?


2013. július 28.

Cesc Fabregas: az Express információja szerint a Barcelona játékosa igent mondott arra, hogy a Unitedhez igazoljon. Mindez azok után történt, hogy Ed Woodward, a United ügyvezetõje és Darren Dein, a játékos ügynöke titokban találkoztak, hogy megbeszéljék az ügy részleteit.
 

Wayne Rooney: a Mirror szerint a Vörös Ördögök eladnák az elvágyódó csatárt, akit a Chelsea és az Arsenal is megkörnyékezett, ám nem akarják közvetlen riválisnak adni a 27 éves játékost. A Real Madrid és a PSG is érdeklõdött a csatár iránt korábban.

Angelo Henriquez: a Real Zaragoza megerõsítette, szeretnék kölcsönvenni a United fiatal csatárát.

 
 
013. július 27.
 
Cristiano Ronaldo: a Manchester Evening News arról számolt be, hogy David Moyes 80 millió fontot áldozna a korábbi manchesteri támadó visszacsábítására és abban bízik, ez az ajánlat megfelelne a Real Madridnak, amely Gareth Bale leigazolására tudná felhasználni a Ronaldóért kapott összeget.
 
 
2013. július 26.
 
Wayne Rooney: "Nem teszek több ajánlatot Wayne-ért" - mondta Mourinho, miután a Chelsea 8-1-re kalapálta el az indonéz All-Starst csütörtökön, amikor Wayne Rooney leigazolásával kapcsolatban kérdezték. "Tettünk egy hivatalos ajánlatot, de a United visszautasította, nem fogok másik ajánlatot tenni, elégedett vagyok azzal amim van." (sport24.co.za)

 

 

2013.július 24.

Javier Hernandez: a SuperDeporte szerint a Valencia két csatárt is szeretne igazolni, miután egyre valószínûbb, hogy távozik tõlük Roberto Soldado. A kiszemeltek között szerepel a United mexikói támadója is, akit már 2010-ben is szerettek volna megszerezni.

 

Angelo Henriquez: a fiatal csatár a Real Zaragozához kerülhet kölcsönbe. (Daily Mail)

Luis Nani: az újgazdag Monaco szeretné megvásárolni a portugál szélsó játékjogát. (Daily Mail)

Marco Reus: a Sports Direct News beszámolója szerint a Vörös Ördögök legújabb kiszemeltje a Borussia Dortmund 24 éves középpályása. Ez a hírforrás írta meg korábban, hogy Wayne Rooney a Newcastle érdeklõdési körében van, majd késõbb elnézést kértek ezért. 

 


Wayne Rooney: a csatár szívesen menne az Arsenal csapatába, ha a Chelsea ajánlatát nem fogadja el a United. A manchesteri klub már elutasított egy ajánlatot Rooney-ért, de a Chelsea kész 30 millió fontot is kifizetni érte, azonban a Vörös Ördögök nem szeretnék eladni a játékost közvetlen riválisnak. (Daily Mail)

Gareth Bale: David Moyes brit átigazolási rekordot döntene a Tottenham játékosának megvásárlásával azok után, hogy a United tulajdonosai 100 millió fontos összeget adtak átigazolásra. (The Times)

Marouane Fellaini: a The Sun szerint Moyes nem tett le az Everton középpályásának megszerzésérõl sem és akár kész ajánlatot is tenni korábbi klubjának a játékosért, akinek 22 millió fontos kivásárlási ára van.
 

 

2013.július 23.

Michael Carrick: a Daily Star arról írt, hogy két klub is érdeklõdik a United 31 éves középpályásáért. A török Galatasaray mellett az Arsenal is szeretné megszerezni a Vörös Ördögök tavalyi legjobbját. Moyes azonban hallani sem akar arról, hogy eladja a középpályást.

 


Cesc Fabregas: miután a második, immár 30 millió fontról szóló ajánlatot is elutasította a Barcelona, David Moyes 35 milliót sem sajnálna megadni a spanyol középpályásért. (guardian.co.uk)


 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!