Átigazolási Center - 2013.július 29 - augusztus 4

Ha Cesc nem jön, Schweinsteiger lesz a célpont?


2013. augusztus 4.

Bastian Schweinsteiger: a Mirror szerint a United újabb ajánlatot tesz Cesc Fabregasért, de ha nem sikerül leigazolniuk, úgy David Moyes a Bayern München középpályását szeretné megszerezni.

 

 

2013.augusztus 3.

Luis Nani: pletykák szerint Andre Villas-Boas, a Tottenham menedzsere szemet vetett a Manchester United szélsõjére, akiért 15 millió fontot sem sajnálna megadni. A portugál edzõ honfitársában látja Gareth Bale megfelelõ utódját.

 

 

 

2013.augusztus 2.

Cristiano Ronaldo: a Daily Star exkluzív híre szerint a Vörös Ördögök 80 millió font ellenében visszahoznák a portugál szélsõt.

Saphir Taider: a Talksport szerint a United érdeklõdik a Bologna 21 éves középpályásáért.

 

 

2013. augusztus 1.

 

Anderson: egyes pletykák szerint az Everton újonnan kinevezett menedzsere, Roberto Martinez érdeklõdik a Manchester United középpályása, Anderson iránt. A brazil játékos árát 8 millió fontra becsülik, de nem kizárt, hogy David Moyes egy nagyobb üzlet keretében bevonná Andersont Leighton Baines vagy Marouane Fellaini megszerzéséhez.

 

Daniele de Rossi: a középpályás a tegnap felmerült pletykákra reagálva olasz napilapoknak világosan kijelentette, hogy az AS Roma csapatánál kíván maradni.

 

 

2013. július 31.

 

Daniele de Rossi: a SportsDirect News értesülései szerint a Chelsea ajánlatot készül tenni Daniel de Rossiért, azonban az olasz középpályás számára vonzóbb célállomás lehet az Old Trafford vagy az Etihad Stadion. Rudi Garcia kinevezése után kérdésessé vált a legendás játékos helye a csapatban, az új menedzser egyes pletykák szerint megfontolna egy 15-20 millió font körüli ajánlatot a 30 éves játékosért.

 

 

Wayne Rooney: bár Jose Mourinho korábban kijelentette, hogy nem tesznek több ajánlatot Wayne Rooney játékjogáért, az Evening Standard úgy tudja, a Chelsea egy 40 millió fontos ajánlatot készül tenni az angol támadóért miután korábbi, 27 millió fontos ajánlatukat a Manchester United vezetése elutasította.

 

Cesc Fabregas: a hírek szerint a Vörös Ördögök a hét folyamán harmadik hivatalos ajánlatukat is megteszik a Barcelona középpályásáért, ezúttal 35 millió fontnyi összeget kínálva a játékjogáért cserébe.

Claudio Marchisio: amennyiben nem sikerülne David Moyes-nak megszereznie Cesc Fabregast, várhatóan a Juventus középpályásáért is bejelentkezik. (Corriere dello Sport)
 

Mats Hummels: a SportsDirect News értesülései szerint David Moyes 25 millió fontos ajánlatot készül tenni a Borussia Dortmund középhátvédjéért, Mats Hummelsért.

 

 

2013.július 30.

 

Gareth Bale: a Marca információi szerint a Tottenham a PSG-tõl és a Real Madridtól is kapott ajánlatot a szélsõért, ám a legjelentõsebbet a Manchester United tette.

Marouane Fellaini: David Moyes ismét korábbi középpályására figyel és a hírek szerint megpróbálkozik a megszerzésével. Fellaini szerzõdése 22 millió fontos kivásárlási záradékot tartalmaz. (Reuters)

Luka Modric: a hírek szerint a Vörös Ördögök 25 milliós ajánlatot készek tenni a Real Madrid horvát középpályásáért. (Metro.co.uk)

Adnan Januzaj: a Juventus szeretné megszerezni a United fiatal ígéretét. (Calciomercato.com)

 

 

2013.július 29.

 

Cesc Fabregas: ellentmondásos hírek láttak napvilágot a katalán klub középpályásával kapcsolatban. Míg egyes lapok szerint Cesc minden személyes feltételrõl megegyezett a Manchester Uniteddel, addig több katalán orgánum szerint hibás azon információ, hogy "titkos találkozó" zajlott le a játékos ügynöke és a United ügyvezetõje között, Fabregas pedig nem kíván eligazolni a Barcelonától.


Luka Modric: a Daily Star arról írt, hogy Moyes Fabregas helyett immár a Real Madrid horvát középpályását szeretné leigazolni és kész 30 millió font körüli összeget is megadni Modric játékjogáért.

 


Luis Nani: a Monaco sportigazgatója megerõsítette, ajánlatot tettek a Manchester United portugál szélsõjéért, ám jelenleg nincs folymatban semmilyen tárgyalás az ügyben. (L'Equipe)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!