Átigazolási Center - 2013.augusztus 12-18.

Falcao menne új csapatától.


2013.augusztus 18.

Radamel Falcao:
a kolumbiai csatár boldogtalan az AS Monaco csapatánál, ahova pár hete igazolt, hiszen úgy véli, kevés minõségi játékos érkezett a klubhoz annak ellenére is, hogy a hercegség csapata leigazolta Eric Abidalt, Joao Moutinhót, James Rodriguezt és Ricardo Carvalhót is. A Marca szerint olyan csapatok érdeklõdnek a csatár iránt, mint a Manchester United, a Real Madrid és a Chelsea.

Mesut Özil és Kaka: a Mundo Deportivo spanyol portál szerint 55 millió fontot sem sajnálna David Moyes a Real Madrid két csillagáért.

Luka Modric: a horvát középpályás inkább a Manchester Unitedhez igazolna, mint hogy visszatérjen a White Hart Lane-re egy esetleges Gareth Bale-ügylet részeként. (Mirror)

Wayne Rooney: a Chelsea egy utolsó, 40 millió fontos ajánlatot készül tenni a United elvágyódó támadójáért. Amennyiben elutasítja ezt is a bajnok, úgy többet nem próbálkoznak. (Mirror)

Nick Powell: a Wigan szeretné a teljes szezonra kölcsönvenni a United fiatal tehetségét. (Mirror)
 

 

2013.augusztus 17.

Alex Büttner: a játékos ügynöke megerõsítette, a portugál Benfica érdeklõdik a holland bal bekk iránt. (goal.com)

Marouane Fellaini: a Daily Mail információja szerint a belga középpályás egyre közelebb kerül a Manchester Unitedhez. Bár lejárt Fellaini szerzõdésében szereplõ kivásárlási ár, úgy tûnik, a Vörös Ördögök hamarosan megszerezhetik a játékost. Eközben az Evertonnál James McCarthy leigazolásán és Gareth Barry kölcsönzésén dolgoznak, ami Fellaini távozásának jele is lehet.

Wayne Rooney: az Arsenal letett Suarez megszerzésérõl és a hírek szerint Arsene Wenger ismét azon dolgozik, hogy leigazolja az elvágyódó Rooney-t. (mirror.co.uk)

Sam Johnstone: a Yeovil Town szeretné kölcsönvenni a fiatal kapust, miután jelenlegi kapusuk megsérült és egyre inkább távol kerülnek attól, hogy megszerezzék a Wolves hálóõrét, Wayne Hennessey-t. (Daily Mail)

 

 

2013.augusztus 16.

Willian: a Daily Mail írása szerint a Manchester United újabban az Anzsi támadóját szemelte ki. A 25 éves játékost a Liverpool és a Tottenham is szeretné vinni, miután kiderült, hogy a dagesztáni klub átadólistára tette a brazilt is.

Marouane Fellaini: a Mirror arról írt, hogy a Vörös Ördögök 25 milliós ajánlatot készülnek tenni a héten a belga középpályásért.

Nani: a Daily Express cikke szerint a PSG jelenleg arra törekszik, hogy megszerezze a portugál szélsõt a Unitedtõl. Nani ára kb. 8,5 millió font lehet.
 

  

2013.augusztus 15.

Cesc Fabregas: a hírek szerint David Moyes újabb ajánlatot készül tenni a Barca középpályásáért. Mint ismert, Moyes korábban elmondta, tiszteletben tartja a játékos döntését, aki nem szeretné elhagyni a katalán klubot, azonban az elkövetkezendõ két hétben azt figyelik majd, mennyi lehetõséget kap Fabregas, aki ha továbbra is Xavi, Iniesta és immár Neymar mögött kevesebb lehetõséghez jutna, akár meggondolhatja magát maradását illetõen. Moyes pedig kész arra, hogy az átigazolási idõszak utolsó hetében 40 millió fontos ajánlatot tegyen érte. (Telegraph)

Kaka: a brazil támadó az elõzõ szezon elõtt közel volt ahhoz, hogy kölcsönben az Old Traffordra kerüljön, azonban a Sports Direct írása szerint Moyes most megvásárolná a 31 éves csillagot, aki bár sokszor volt sérült az utóbbi idõben, így is körülbelül 10 millió fontot kellene fizetni érte.
 

 

 

Daniele De Rossi: az AS Roma legendás játékosa arról tett említést, ha elhagyná jelenlegi klubját, akkor csak külföldre igazolna, nem játszana másik olasz klubnál. A középpályást a nyár során a Uniteddel és a Chelsea-vel is szóba hozták. (Daily Star)

 

 

2013.augusztus 14.

Samuel Eto'o: a Sky Sport Italia arról számolt be, hogy a Manchester United kapcsolatba lépett Eto'o ügynökével. A 32 éves csatár jelenleg a világ egyik legjobban fizetett játékosa, de távozása esetén várhatóan komoly fizetéscsökkenésre számíthat. A hírek szerint 5 millió font körül megszerezhetõ a kameruni.

 

Mesut Özil: egy spanyol TV showban arról számoltak be, hogy a United legújabb célpontja a Real Madrid fiatal német középpályása.

 

 

2013.augusztus 13.

Marouane Fellaini: a hírek szerint az Everton arról tájékoztatta a Unitedet, hogy 30 millió font a 25 éves középpályás ára. (talkSPORT)

Geoffrey Kondogbia: José Maria del Nido, a Sevilla elnöke szerint ha a United vagy a Chelsea meg akarja venni a középpályást, ki kell fizetnie a kivásárlási záradékban szereplõ 17 millió fontos árat. Ez az elnök korábban azt is állította, hogy ha valamelyik csapat 8,5 millió fontot ajánl Kondogbiáért, akkor el kell azt fogadniuk a kivásárlási záradék miatt. És ez az elnök mondta azt, hogy a Manchester Citynek 1% esélye van leigazolni Alvaro Negredót, aki 24 órával ezen nyilatkozat után hivatalosan is a City játékosa lett. (Daily Mail)

Federico Macheda: a Doncaster Rovers szeretné egy évre kölcsönvenni a fiatal olasz csatárt, aki nem tudja magát beverekedni a Vörös Ördögök elsõ csapatába. A Daily Mail információi szerint Macheda rendszeres játéklehetõséget kapna a Championship klubnál.
 

 

 

2013. augusztus 12.

 

Gareth Bale: Az Independent forrásai szerint a United ismét harca szállt Gareth Bale megszerzéséért, miután megrekedtek a tárgyalások a Tottenham Hotspur és a Real Madrid között. A spanyol csapat a hírek szerint egy 85 millió fontos ajánlatot tett le az asztalra, de a Spurs vezetõsége sérelmezi a Madrid aggresszív stratégiáját, illetve azt, hogy tavaly nyáron morálisan hasonlóan megkérdõjelezhetõ hadjáratot folytattak Luka Modric megszerzése elõtt.

 

 

 

Cristiano Ronaldo: a mai napon a twitteren elindultak olyan pletykák, miszerint Ronaldo Manchesterbe érkezett. Miután több szurkoló is érdeklõdött, a manchesteri repülõtér twitteren keresztül közölte, a játékos nem fordult meg náluk ma, sõt a Record lap szerint Ronaldo a portugál válogatottal edzett.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!