Átigazolási Center - 2013. szeptember 2.

Elérkeztünk az idei nyár átigazolási szezonjának utolsó napjához. A ManUtdFanatics.hu figyelemmel követi az eseményeket és beszámol minden hírrõl, pletykáról, amely a csapatot érinti.


00:36 - minden bizonnyal ennyi volt. Köszönjük mindenkinek az egész napos vagy csak az 1 perces figyelmet! Fellaini és Janko érkezett a csapathoz, innentõl kezdve nincs más dolgunk, mint szurkolni és bízni David Moyes-ban!

 

00:30 - Saidy Janko az FC Zuzrich fiatal tehetsége még az átigazolási piac zárása elõtt a Manchester United játékosa lett.

 

00:20 - Fabio Coentrao sokáig úgy nézett ki, hogy kölcsönbe az Old Traffordra kerül, a spanyol szövetség már hivatalosan be is jelentette a transzfert, de az utolsó pillanatban a Real Madrid visszalépett az üzlettõl.

 

00:15 - a hírek szerint 27,5 millió font ellenében Marouane Fellaini a Mancester United játékosa!

 

00:10 - hamarosan bejelenthetik Fellainit.

 

24:00 - VÉGE!!

 

23:53 - az AS szerint Ander Herrera meggondolhatta magát és mégsem kívánt a Unitedhez igazolni, miközben a United képviselõi már Spanyolországban tárgyaltak az átigazolásáról. Szép kis sztori kezd kerekedni. Egyik oldal elkezdte szapulni a másikat, mondván szélhámos volt a banda, majd a végén kiderül, hogy nem is a United volt sáros? Szép kis sztori lesz ez. De Herrera érkezésérõl lemondhatunk.

 

23:43 - miért hívták egyesek szélhámosnak a United képviselõit? A választ a Guardian újságírója, Daniel Taylor elárulta. A United képviselõi szerint a 36 millió eurós ár nem valós ár Herreráért, amit a korábbi hírekkel ellentétben nem kívánt megadni az angol bajnok.

 

23:27 - a Sky Sports News szerint a Spanyolországba küldött manchesteri képviselõk, akik Herrera leigazolása miatt utaztak oda, egyszerûen csak szélhámosok voltak és végül elálltak az üzlettõl. 

 

23:13 - bõ háromnegyed óra még. Ennyi idõ alatt még akár Wesley Sneijder neve is felbukkanhat ismét. Tippjáték: lesz még új név, akit összehoznak a Uniteddel? Ha igen, ki?

 

23:10 - már csak 50 perc és úgy tûnik, Herrera nem jön. A United kifizette volna a kivásárlási záradékban szereplõ 36 millió fontot, de nem várt problémák adódtak a játékos komplikált szerzõdése miatt, amely nem ritka spanyol játékosok kontraktusaiban. 

 

23:02 - Davide Petrucci lesz a következõ, akit kölcsönad a klub? A Royal Antwerp szeretné megszerezni az olaszt.

 

23:00 - Bébé is kölcsönben, a Pacos de Ferreirát erõsíti a szezonban.

 

22:40 - Fellaini orvosi vizsgálat elõtt áll, miután a hírek szerint 24 millió font ellenében a Unitedhez igazolhat.

 

22:36 - egy kis összegzés, mi történt ma (a nyáron). Guillermo Varela érkezése után sokáig semmi, majd pár fiatal kölcsönadását követõen ezt a mai napon még kettõvel megtoldottuk, Marnick Vermijl a Nijmegen, míg Nick Powell a Wigan csapatát erõsíti majd ebben a szezonban, mindketten kölcsönbe kerültek. Fellaini érkezése szinte biztosra vehetõ, azonban Herrera ügye kissé megakadt bizonyos bürokratikus okok miatt (egyes hírek szerint adózás miatt közel 46 millió euróig felmenne a kifizetendõ összeg, ami enyhén szólva is horribilis).

 

22:19 - Dave Whelan megerõsítette, Nick Powell a szezon teljes részére kölcsönszerzõdéssel a Wiganhez kerül.

 

22:00 - már csak 120 perc. Még mindig nem késõ, hogy utolérjük a Bury FC-t, mely 20 fölött igazolt a nyáron. :)

 

21:52 - Herrera ügyében bürokratikus akadályok merültek fel, azonban ezek még megoldódhatnak. A United egy extra órát is kaphat erre.

 

21:48 - a Mirror szerint Fellaini valóban átigazolási kérelmet adott be, azonban az Evertonnál ragaszkodnak ahhoz, hogy a 23,5 millió fontos kivásárlási árnál - mely augusztus elején lejárt - magasabb összeget adjon a belgáért a manchesteri klub. A United hamarosan új ajánlatot tehet, a hírek szerint 26 millió körüli összeget elfogadna a liverpooli gárda.

 

21:43 - spanyol lapértesülés szerint a United 35 millió fontos ajánlatot tett Sami Khediráért, amit a Real Madrid elutasított. 

 

21:12 - Fellaini elhagyta az Everton edzõközpontját, ahova kb. egy órája érkezett meg. A hírek szerint kérte, hogy a Unitedhez igazolhasson.

 


 

20:57 - három United-hivatalnok Spanyolországban van, hogy véglegesítsék Herrera érkezését.

 

19:23 - a Daily Star szerint Davide Astori, a Cagliari 26 éves védõje is kiszemelt. Ára 10 millió font környékén lehet.

 

18:54 - egy Newcastle Unitedhez közeli forrás szerint a United mindent elkövet, hogy Cabaye a bajnokhoz kerüljön még ma.

 

17:58 - az Everton elutasította a United 15 millió fontos ajánlatát Leighton Bainesért.

 

17:49 - egy kis feszültségoldás:

A Unitednél próbálják titokban tartani új igazolásukat: (természetesen a kép nem valós)

 

 

Valamint egy másik pihent kép, miszerint Fellaini már Manchesterben van:

 

 

17:39 - kicsit elkalandozva, a Bury FC-t ezen a nyáron biztosan sokan megszerették, ha másért nem, hát divatból. A kiscsapat már több, mint 20 igazoláson van túl. Ez már több, mint nagytakarítás.

 

16:27 - egyes információk szerint a United már Herrerával is megállapodott a személyes feltételekrõl - nem mellékesen a játékos engedett bérköveteléseibõl.

 

16:19 - egyre közelebb Herrera érkezése. De ki is az az Ander Herrera? Egyesek szerint az "új Scholes". Herrera 30,5 millió fontért (36 millió euró - ennyi a kivásárlási ára) érkezhet, ezzel a United történelmének második legdrágább játékosa lehet Dimitar Berbatov mögött.

 

16:05 - már nyolc óra sincs hátra. Újabb név bukkant fel. Nem a leghitelesebbnek számító SportsDirect News Javier Pastore nevét is feldobta, mint manchesteri célpontot.  

 

15:31 - egy kis humor, nehogy túl feszültek legyünk: Fellaini épp Manchesterbe tart, lefotózták az autópályán:

 

 

15:24 - a SportsDirect News szerint David Moyes ajánlatot tesz majd a Newcastle-nek Yohan Cabaye játékjogáért. A francia középpályás elsõ bajnokiját játszotta hétvégén az idei szezonban, ám a szurkolók nem lelkesedtek a játékos beállásakor, sõt... 

 

15:18 - Herrera átigazolása gyakorlatilag kész, már csak az orvosi hiányzik. A United 36 millió eurót fizet a játékosért, errõl írt Guillem Balague.

 

13:18 - az Everton közel van Bruno Martins Indi leigazolásához, ami egyesek szerint annak a jele, hogy mégis elengedik Leighton Bainest a Unitedhez, kinek helyét a 21 éves hollanddal töltenék be.

 

13:00 - már csak 11 óra. Jackson Martinez, a Porto csatára is kiszemelt. A kolumbiai tavaly 30 meccsen 26 gólt szerzett.

 

12:17 - kevesebb, mint 12 óra van már csak. A hírek szerint David Moyes annak ellenére sem tett le Daniele De Rossi leigazolásáról, hogy pénteken az AS Roma elutasította a középpályásért tett ajánlatot.

 

11:54 - egyes lapok szerint az Everton megegyezett a Uniteddel Marouane Fellaini átigazolásáról. A középpályás 24 millió font körüli összeg ellenében kerülhet a bajnokhoz. Ám elõbb még az Everton mindenképp le akarja igazolni a belga helyére James McCarthy-t. Ehhez segítséget adhat a United átvitt értelemben azzal, ha a Wigannek kölcsönadja a szezonra Nick Powellt, aki McCarty helyén tud szerepelni. 

 

11:27 - Özil leigazolása nem téma a Manchester Unitednél!

 

10:40 - Marnick Vermijl a teljes szezont kölcsönben a NEC Nijmegennél tölti.

 

9:55 - még alig indult el a nap, máris megvan az egyik legviccesebb pletyka: az Arsenal kölcsönvenné Kagawát.

 

9:13 - Ander Herrera szívesen csatlakozna a Vörös Ördögökhöz, akiknek mindenképp 36 millió eurós árat kellene kifizetniük érte, hiszen ekkora összeg szerepel a kivásárlási záradékban.

 

9:11 - Kaka biztos nem jön, visszatért korábbi csapatához, az AC Milanhoz.

 

9:07 - Moyes továbbra is érdeklõdik Leighton Baines iránt, de lehet, hogy 20 millió fontnál is többet kell fizetnie az angol védõért. Nem csak azért lenne ilyen magas az ár, mert Baines minõségi játékos, de a Wigan is részesedne az üzletbõl, hiszen az Evertonnal korábban így állapodtak meg. Ezért a Stolverkosok szeretnék minél magasabb áron eladni Leightont. Mindez azt is jelentheti, hogy a United 47 millió fontot adna a Baines+Fellaini kettõsért.

 

9:04 - az Everton szeretné bevonni Wilfried Zahát is a Fellaini-üzletbe, azonban a Vörös Ördögök nem szeretnék kölcsönadni a szélsõt, ellenben Jesse Lingardot odaadnák erre a szezonra a liverpooli Kékeknek.

 

7:42 - Bulent Tulun, a Galatasaraytól megerõsítette, két hete ajánlatot tett a United Wesley Sneijderért, azonban a törökök szeretnék megtartani a holland játékost, akiért több klub is érdeklõdik. Nincs olyan nyár, amikor a lapok ne hoznák szóba Sneijdert a Vörös Ördögökkel.

 

7:35 - Shinji Kagawát tegnap repülõtéren látták és mivel Párizs volt a célállomás számára - legalábbis ideiglenesen - egyes lapok már találgatni kezdtek egy esetleges United-PSG transzferrõl. Minden bizonnyal csak annyiról lehet szó, hogy Manchesterbõl nincs közvetlen járat Japánba, ahol a válogatottal játszik hétközi meccset a támadó.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!