Lilly kékbe öltözött

A hároméves Lilly Rae Doyle - akirõl korábban mi is írtunk - csupa mosoly volt, amikor a Manchester United meghívta õt az Old Traffordra, ahol megkapta a klub harmadik számú, kék mezét.


A múlt héten terjedt el egy videó a kislányról, aki nem akarta felvenni kék, iskolai köpenyét. Annyira nem, hogy könnyek között panaszkodott, "nagyon-nagyon kék" az a ruha. Amikor a klubnál meglátták Lilly reakcióját, azonnal megnyugtatására siettek, mondván attól, mert kéket visel, még ugyanúgy Vörös Ördög marad.

 

Hétfõn pedig Lilly - édesanyja, Faye Cummings és társa, Andrew Mitchell társaságában - ellátogatott az Old Traffordra, ahol megkapta a klub idei, kék mezét is. A kislány reakciója - mint ahogy a fotók is bizonyítják - szöges ellentétben volt azzal, ami a videón látható.

 

Lilly elmondta, már megkedvelte a kéket és megígérte, hordani fogja az új mezét - melynek hátán Lilly felirat és hetes szám van - akkor is, amikor a Hull City elleni, következõ hazai bajnokin különleges vendégként látogat el az Álmok Színházába.

 

 

 

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!