Átigazolási Center - november 14.

Egyre közelebb van január eleje, így nem csoda, hogy az újságok ontják magukból az egyre hihetetlenebb sztorikat.


Ander Herrera: kezdjük is az egyik legelvetemültebb pletykával. Az Express ugyanis arról írt, hogy Louis van Gaal már januárban megválna a spanyol játékostól, mivel leigazolná Kevin Strootmant és Sami Khedirát is. A lap szerint Herrera nem tudott igazán beilleszkedni és csupán öt bajnoki meccsen szerepelt, ráadásul az utóbbi három találkozón csak a kispadon ült. 

 

Memphis Depay: a Metro írt arról, hogy a United közel áll ahhoz, hogy januárban leigazolja a fiatal szélsõt, akirõl a PSV fõnöke, Phillip Cocu is azt nyilatkozta, biztosan távozni fog a klubtól valamikor, hiszen ez a természetes. Állítólag 18 millió fontért már megszerezhetõ a támadó.

 

Radamel Falcao: a Vörös Ördögök azt szeretnék, hogy a csatár bizonyítsa, teljesen felépült sérülésébõl és visszanyeri erõnléti állapotát. Ha Falcao bizonyít, a manchesteriek készek véglegesíteni a szerzõdést. 

 

Coutinho: nem kell megijedni, szerencsére nem a Liverpool Coutinhóját hozták szóba a Uniteddel, hanem az Atletico Paranaense csatárát, Douglas Coutinhót. Taciano Pimenta, a játékos ügynöke kotyogta el a hírt, mi szerint a Vörös Ördögök érdeklõdnek a 20 éves brazil iránt, aki hamarosan az Old Traffordra megy, hogy tárgyaljon. (HITC Sport)

 

 

Aymeric Laporte: a MEN információja szerint a manchesteri klub áll a legjobb helyen a 20 esztendõs védõ leigazolásáért folytatott harcban. Az Athletic Bilbao játékosát Európa egyik legígéretesebb védõjeként tartják számon. Laporte szerzõdésében 32 millió fontos kivásárlási záradék szerepel A United mellett az Arsenal és a Chelsea is szeretné megszerezni a francia játékost.

 

Joao Miranda: azután, hogy a nyáron is sûrûn szóba hozták a Vörös Ördögökkel, Miranda neve ismét felmerült, mint lehetséges januári érkezõ. Louis van Gaal ugyanis 20 millió fontot sem sajnálna megadni az Atletico Madridnak a 30 éves védõért. (football-espana.net)

 

Roberto Firmino: az 'új Kaka'-ként jellemzett 23 éves irányítóért 25 millió fontot fizetne a United. Jelenleg úgy tûnik, hogy a Hoffenheim kiválósága végül az Old Traffordra kerülhet azok után, hogy a Liverpool már két éve figyeli õt és a nyáron nem sikerült leigazolnia a brazilt Brendan Rodgers-nek. (Metro)

 

 

Ron Vlaar: Arnold Oosteveer, a 29 éves védõ ügynöke szerint a játékos tisztában van azzal, hogy eljött annak az ideje, hogy pályafutásában komoly elõrelépést tegyen. Bár az ügynök nem volt hajlandó az Arsenallal és a Uniteddel foglalkozó pletykákra reagálni, azt elmondta, Ron nagyon ambíciózus. (Voetbal International)

 

Chris Smalling: úgy tûnik, a United már januárban kész megválni a 10 millió fontra taksált Smallingtól, akit Arsene Wenger szívesen leigazolna. (Express)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!