Pulis: A United túl erõs

A Stoke menedzser a mérkõzésrõl...


Tony Pulis azonnal kiemelte a Manchester United erejét, miután csapata sikertelennek bizonyult az Old Traffordon.

A Stoke 2-1 arányú vereséggel távozott az Álmok színházából. Az elsõ fél óra végén Javier Hernandez révén szerzett vezetést a United, amit még sikerült kiegyenlítenie Pulis csapatának a második félidõ elején Dean Whitehead révén, Ám Nani 62. percben lõtt látványos találata után kénytelenek voltak üres kézzel távozni kedd este Manchesterbõl.

A City fõnöke érthetõen csalódott volt a mérkõzést követõen, amiért mindent megpróbáltak, mégsem értek el pontot, de elismerte, a United sokkal tapasztaltabb, mint az õ csapata.

"Kétszer játszottunk velük és minkétszer közel voltunk hozzájuk, de õk nagyon jó csapatot alkotnak." - kezdte Pulis a SkySportsnak adott interjújában.

 

 



"Van néhány igazán kiváló játékosuk, akik ellen bármilyen felállással is állhatsz ki, képesek zavart okozni. Néztük õket a West Brom ellen, de ma sokkal másabbak voltak. A széleken Nani és Giggy sok fenyegetést jelentett a számunkra."

Pulis elismeri, Sir Alex Ferguson számára rengeteg tehetség rendelkezésre áll, akikkel biztosítani tudja, hogy a szezon végén ott legyenek a végelszámolásnál.

"Ez jellemzõ az összes top klubra. Ha megnézed az elsõ 5-6 klubot, ha változtatnak 4-5 helyen a keretben, akkor is képesek ugyanazt a szintet hozni, amit maguk mögött hagytak legutóbb."

"Szükséges ez ahhoz, ha címeket akarsz nyerni! Õk megmutatták ma is, képesek erre."

Saját csapatát értékelve Pulis szerint nem látványos, de szilárd volt végig a játékuk.

"Az elsõ félidõ csalódást keltett, mert úgy gondoltam, visszatartottuk õket, voltak kaput eltaláló lövéseik, de nem jelentettek nagy veszélyt. Örültem, hogy betaláltunk és egyenlítettünk, de aztán Nani gólja félelmetes volt."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!