Átigazolási Center - Január 5-11.

Adnan Januzaj a Juventus csapatához kerülhet?


Január 10.

 
Mats Hummels: bár egyes lapok szerint a United 35 millió fontos ajánlatot tett a dortmundi védõért, Hummels édesapja tisztázta a helyzetet és elmondta, fia januárban biztosan nem távozik a Borussiától. (Daily Mail)
 
Diego Godin: a Vörös Ördögök 28 millió fontot adnának az Atletico Madrid 28 éves védõjéért. (Daily Star)
 
Adnan Januzaj: a fiatal támadó januárban ideiglenesen elhagyhatja a manchesteri klubot. A Gazzetta dello Sport újságírója, Carlo Laudisa arról számolt be, hogy a Juventus kölcsönvenné a belga tinit.
 
David de Gea: bár több lapban is megjenet, hogy hamarosna hosszabbíthat a Uniteddel a spanyol kapus, aki így heti 140 ezer fontot keresne, a Real Madrid nem tett le szándékáról és 30 millió fontot sem sajnálna megadni az egykori városi rivális játékosért. (Mirror)
 
Irfan Kahveci: a Genclerbirligi 19 éves támadó középpályása elmondta, minden álma, hogy a Manchester Unitedben szerepeljen.
 
 
Edinson Cavani: francia infók szerint a United nem szerzõdtetné véglegesen Radamel Falcaót, helyette inkább leigazolná a PSG csatárát, akit az Arsenal is szeretne megszerezni. (Daily Star)
 

 

Január 7.

 

Victor Valdes: a spanyol kapus október óta a Vörös Ördögökkel edz és az El Mundo Deportivo úgy tudja, a manchesteri klub 18 hónapos szerzõdést ajánlott a portásnak.

 

Ilkay Gündogan: a Dortmund középpályása a Bildnek elmondta, egy napon elhagyná a német bajnokságot és célja, hogy a Premier League-ben szerepeljen. Gündogant újra szóba hozták a Uniteddel, mely 16 millió fontot adna a remek képességû középpályásért.

 

Mats Hummels: egyes hírek szerint Louis van Gaal három napja már ajánlatot tett a Dortmundnak a német védõért, ám a Borussia nem szeretne megválni az egyik legértékesebb játékosától. (Sport Witness)
 
Martin Ödegaard: a norvég Verdens Gang lap szerint eldõlt, hol folytatja pályafutását a 16 éves szupertehetség. Információk szerint Ödegaard hamarosan aláír a Real Madridhoz, így a Manchester United lecsúszik róla.
 
 
Gareth Bale: a Real Madrid kész megválni a wales-i játékostól, hogy megszerezze Marco Reus-t. Ám a királyi gárda 120 millió fontot kér a szélsõ játékjogáért. (Daily Star)
 
Ron Vlaar: a manchesteriek 1,5 millió fontot adnának az Aston Villa 29 éves védõjéért. (Daily Star)
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!