Átigazolási Center - Január 12-18.

Henriquez nyáron távozik, Januzaj ideiglenesen már januárban mehet?


Január 14:
 
Angelo Henriquez: a chilei csatár jelenleg a Dinamo Zagreb csapatát erõsíti, ráadásul nem akárhogy, hiszen 18 meccsen 15 gólt termelt. A klub menedzsere, Zoran Mamic arról tett említést, hogy a nyáron nem megy vissza Manchesterbe Angelo, hanem a kölcsönszerzõdés lejárta után véglegesen leigazolja õt a horvát klub. Már árat is tudni lehet, a Prensa Football cikke szerint 1 millió euró körüli összegért vált klubot a fiatal csatár. (givemesport)
 
Adnan Januzaj: a Sun szerint egyre nagyobb a valószínûsége annak, hogy Louis van Gaal terveiben nem szerepel a belga fiatal, akit akár már januárban kölcsönadna a United. Az Aston Villa figyeli a helyzetet, mert szívesen lecsapna a hatalmas tehetségnek kikiáltott támadóra.
 
Paul Pogba: a manchesteriek korábbi középpályása a minap arról nyilatkozott, hogy imádja a Vörös Ördögöket. Ez a mondat csak olaj volt a tûzre, hiszen már azelõtt is lehetett arról olvasni, hogy van Gaal visszahozná az Old Traffordra Pogbát. Elõzõ héten 77 millió fontos ajánlatról lehetett olvasni. (FourFourTwo)
 
 
Gareth Bale: a United 117 millió fontot sem sajnálna a walesi szélsõért, aki körül egyre forróbb a levegõ. Egyes lapok szerint Cristiano Ronaldo a közelmúltban igen hevesen támadta csapattársát egy találkozón, míg a szurkolók is kikezdték a Tottenhamtõl érkezett játékost. A Telegraph a Metróra hivatkozva arról számolt be, hogy a királyi gárda akár kész megválni játékosától, és a 117 milliós ajánlat igen csábító lehet.
 
Aymeric Laporte: a Metro információi szerint a manchesteriek 25 millió fontot ajánlottak a Bilbao fiatal védõjéért, ám a baszk klub ennél többet szeretne.
 
 
 
Január 13:
 
Radamel Falcao: miután Louis van Gaal menedzser hétvégén "érdekes" döntést hozva nem tette be a csatárt a keretbe, megindultak a találgatások arról, hogy a kolumbiai kiválóság a szezon végén távozik az Old Traffordról, mivel a klub nem él elõvásárlási jogával. Azóta Jorge Mendes ügynök is nyilatkozott a témában és elmondta, Falcao a világ egyik legjobb klubjában szeretne játszani, legyen szó a Unitedrõl vagy más klubokról.
 
Lionel Messi: miután az argentin klasszis a minap arról tett említést, hogy nem tudja, merre játszik majd a következõ szezonban, már a Manchester Unitedet is szóba hozták, mint lehetséges célállomás. Korábban a Chelsea és a Manchester City érdeklõdött iránta - legalábbis a pletykák szerint - ám a pénzügyi fair play miatt ez a két klub nem tudná megvásárolni Messi játékjogát. A United azonban képes erre. (Guardian)
 
 
Thomas Müller: a nyár után ismét elõkerült a német támadó neve, a Daily Star arról írt, hogy Louis van Gaal megszerezné Müllert, aki állítólag már beszélt ügynökével is, mert új kihívásokat szeretne. 
 
Morgan Schneiderlin: van Gaal szeretné leigazolni a Southampton középpályását, akiért 25 millió fontot fizetne már januárban. (Express)
 
Seamus Coleman: a remek bekket korábban is szóba hozták már a Uniteddel, ám Roberto Martinez kijelentette, ebben a hónapban nem tervezi, hogy bármelyik top játékosától megválna. (The Sun)
 
Aymeric Laporte: az Athletic Bilbao 20 esztendõs védõjét a Chelsea és az Arsenal is szeretné leigazolni, ám az Express arról számolt be, hogy spanyol lapok tudni vélik, Laporte manchesteri átigazolása már 80%-os állapotú. (Vajon 2015-ben az lesz az új trend, hogy minden pletyka mellá százalékokat írnak?) 
 
Kayne Diedrick-Roberts: a hírek szerint a Manchester United megállapodott a Fulhammel, így leigazolja a 15 éves tehetséget. Diedrick-Roberts visszavont csatárt, szélsõt és középpályást is tud játszani. A tini várhatóan júliusban kerül a Vörös Ördögökhöz. (Daily Mail)
 
 
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!