Giggsnek hiányoznak majd a nagy összecsapások

A veterán szélsõ még nem tudja, meghosszabbítja-e szerzõdését.


Ryan Giggs, a Manchester United legendája bevallotta, visszavonulása után hiányozni fognak neki a nagy találkozók.

A 37 éves játékos minden várakozást felülmúlva teljesít a Unitednél töltött harmadik évtizedében is és várhatóan a Liverpool elleni FA kupa mérkõzésen is csapata tagja lesz.

Sir Alex Ferguson reméli, hogy a walesi Giggs a következõ szezonban is folytatni fogja a játékot, errõl azonban Ryannek kell döntenie, aki bevallotta, az olyan mérkõzések, mint a vasánapi, nagyon fognak neki hiányozni.

 

 



"Mindennél jobban élvezem a nagy összecsapásokat" - mondta Giggs a Mail on Sunday-nek. "Élvezni akarom és a legtöbbet kihozni magamból."

"Miután befejeztem, hiányozni fognak az ilyen nagy játékok, a Liverppol, a Chelsea, az Arsenal elleni rangadók, vagy az európai kupamérkõzések és azok hangulatai."

Giggs beszélt arról is, hogy Ferguson többször kéri az õ és más tapasztaltabb játékosok véleményét, valamint elmondta, tiszteli azért, amit 1986 óta elért a klubbal.

"Amikor egy játékos átlépi a 30 éves kort, sokkal érettebb lesz és a Gaffer tiszteli az ilyen játékosokat és szereti kikérni a véleményünket dolgokról."

A volt walesi válogatott Giggs elfogadja, hogy 2011-ben a fiataloknak sokkal másabb utat kell bejárniuk a csapatba kerülésig, de hálás azért, amit vele tettek a klubnál.

"Szerencsés voltam amiért ilyen emberek vettek körül, otthon éreztem magam és a menedzser mindig szemmel tartott engem" - folytatta a legenda.

"Valószínûleg az már nem mûködne most, mert sok játékos már fiatalon jó pénzeket kap és ha esetleg mégse kapná meg azt, amit szeretne, elmegy más csapathoz. Az idõk változnak, a menedzser egyik legnagyobb erõssége pedig az, hogy képes a labdarúgás változásait elfogadni."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!