Scholes-t nyugtalanítja De Gea jövõje

A korábbi Manchester United játékos Paul Scholes elmondta, aggódik a Real Madrid De Gea iránti érdeklõdése miatt.


A spanyol hálóõr a Real Madrid célpontjává vált és a Louis van Gaal is elismerte, hogy nem tudja, hogy a 24 éves játékos a következõ szezonban is a United játékosa marad.

 

„Õszintén szólva egy kicsit aggaszt, ami a klubra vár” – mondta Scholes a Sky Sports News-nak.

 

„De lehet hibáztatni? Egy spanyol srác, és ha a Real Madrid szeretne valakit leigazolni, akkor õk általában megszereznek bárkit így minden esélyük megvan megszerezni õt is.”

 

„Ez elkeserítõ mind a csapatnak, mind a szurkolóknak, hiszen tudjuk, hogy milyen kapussá vált az utóbbi két évben és emiatt nehéz lesz pótolni.”

 

 

Scholes a hétvégén Wentworth-ban a BMW PGA Bajnokság elõtt elmondta, hogy nem tartja valószínûnek, hogy Radamel Falcao a következõ szezont is az Old Traffordon töltse.

 

A vasárnapi Arsenal elleni döntetlen után úgy tûnt, hogy a Manchester United csatára búcsút intett a hazai szurkolóknak és a szezonon át tartó kölcsönszerzõdése végén Falcao visszatér a Monacohoz.

 

„Aki a mérkõzést nézte, az láthatta, hogy a pályára kilépve integet a szurkolóknak és azt gondolhatnánk, hogy ez ennek a jele.” – mondta.

 

„Nem hinném, hogy olyan sikeres volt, mint szeretett volna, nem szerzett sok gólt, nem játszott sokat.”

 

„De meg kell említeni a sérülését, amit visszatérésekor szerzett és biztos vagyok benne, hogy jó lesz, ha játékhoz jut, de nem hinném, hogy ez a Manchester United színeiben lesz.”

 

A United korábbi középpályása úgy gondolja, hogy Van Gaal öt játékost fog igazolni a nyáron, hogy felvegye a versenyt a Chelsea-vel és a Manchester City-vel a bajnoki címért.

 

Hozzátette: ” Úgy gondolom, hogy a United három vagy négy játékost céloz meg, talán egy középhátvédet, egy jobb hátvédet, esetleg egy kapust, egy top csatárt és talán egy szélsõt, szóval ez öt játékos.”

 

„Láthattuk õket a nagy csapatok elleni meccseken és nem voltak messze, talán egy kicsit jobban is játszottak ezek a csapatok ellen. Ha ezt a teljesítmény sikerülne a kis és középcsapatok ellen is megõrizni, akkor meglenne az esély.”

 

„Valamit ki kell eszelni a Chelsea és a Manchester City ellen. Az Arsenal annyira nem aggaszt engem. Viszont van egy nagyobb különbség a top kettõ és köztük és ezt a távolságot kellene áthidalni.”


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!