Lingard szárnyalt, de ez sem volt elég

Jesse Lingard remek játéka ellenére is vereséget szenvedett az U21-es angol válogatott a korosztályos-Eb-n.


A Manchester United játékosa majdnem gólt szerzett Portugália ellen az U21-es Európa-bajnokságon, de egyszerûen nem volt szerencséje, így az angolok 1–0-s vereséget szenvedtek a luzitánoktól.

 

Lingard egyedül képviselte a Unitedet a Három Oroszlánosok színeiben, a tehetséges támadó a mérkõzés elsõ félidejében több alkalommal is bohócot csinált az ellenfél védelmébõl, de a támadások befejezésébe rendre hiba csúszott. Ahogy azt a labdarúgásban megszoktuk, ami az egyik oldalon kimarad, azt a másik kapu elõtt kíméletlenül kihasználják. Így történt ezúttal is, amikor Oscar a 43. percben elõnyhöz juttatta nemzeti csapatát, s mint utólag kiderült, ez a gyõzelemhez is elég volt.

 

 

 

 

A vereség ellenére Southgate, a válogatott mestere pozitívan nyilatkozott, külön kitért a Vörös Ördögök fiataljára is. "Jesse néhányszor igazán "izgalmas" perceket szerzett az ellenfélnek, nagy fenyegetést jelentett számukra" - kezdte értekelését a rutinos tréner. "Nem hiszem, hogy szégyenkeznem kellene a csapat teljesítménye miatt. A srácok persze csalódottak. A döntetlen igazságosabb végeredmény lett volna."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!