Van Gaal bízik az új igazolásokban

Louis van Gaal elégedett az eddigi igazolásokkal a nyár folyamán és úgy érzi, hogy csapata elég jó formában lesz ahhoz, hogy trófeákat nyerjenek a 2015/16-os szezonban.


A Seattle-ben tartott sajtótájékoztatón a United bemutatta három új igazolását, Matteo Darmiant, Bastian Schweinsteigert és Morgan Schneiderlint. Van Gaal kijelentette, hogy nagyon elégedett az igazolásokkal és elmondta, hogy miért õket választották.

 

"Boldog vagyok, mert véleményem szerint kiváló játékosokat igazoltunk" - mondta a fõnök. "Annak különösen örülök, hogy már a túrán velünk vannak. Hozzájuk csatlakozik még Memphis Depay is és, ha megnézem az összképet még a tavalyinál is jobb."

 

"A tavalyi igazolások nem hozták meg a kellõ egyensúlyt a csapatba. Nem is voltak igazán e szerint kiválasztva. Ezért is érkezett két olyan középpályás, mint Schweinsteiger és Schneiderlin. Morgan az a típusú játékos, aki teljes mértékben képes az én filozófiám szerint játszani."

 

"A Manchester United csak olyan játékosokat fog vásárolni, akik képesek a csapat egyensúlyához hozzájárulni. Csak azért, hogy érkezzen valaki nem fogunk senkit sem leigazolni. Azok a játékosok, akik most itt ülnek velem, okkal érkeztek."

 

Az olasz védõrõl, Darmianról a következõt mondta Van Gaal: "Mindig is szerettem volna egy ilyen játékost, aki képes lehet megtartani helyét a védelemben. Matteo nagyon jól lát a pályán. Gyors és okosan játszik. Képes építeni a játékot."

 

A német válogatott csapatkapitányáról, Bastian Schweinsteigerrõl a következõket nyilatkozta: "Az õ esetében nem csak azt vettem figyelembe, hogy milyen játékos, hanem, hogy emberileg is kiváló, ami hasznos lesz a csapat számára. Hiszem, hogy minden tõle telhetõt meg fog tenni a csapatért, ahogy azt a Bayernnél is tette. Nagyon bízom benne."

 

"Morgan pedig már játszott a Premier League-ben. A kérdés itt inkább az, hogy Bastian és Matteo meg tudnak-e bírkózni ezzel a kihívással. Biztos vagyok abban, hogy mindent megtesznek a siker érdekében."

 

 

A menedzser azt is elmondta, hogy természetesen egyik játékosnak sincs bérelt helye a kezdõcsapatban. A helyekért meg kell küzdeni.

 

"Õszinte voltam velük és nagyon jól tudják, hogy küzdeniük kell a helyükért. Sosem lehetnek teljesen nyugodtak. Morgannak Carrickkel, Schweinsteigerrel és Blinddel is meg kell küzdenie. Õk azok, akik azonos poszton játszhatnak."

 

"Darmiannak pedig Valencia lesz az ellenfele. Ezt mindketten nagyon jól tudják. Carricknek már a tavalyi szezon végén mondtam, hogy vetélytársat fog kapni. A legnehezebb a megfelelõ játékosokat felkutatni és megszerezni, ezért nagyon lenyûgözött Ed Woodward munkája."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!