Giggs: A United nem engedhet meg magának több gyenge kezdést!

A Manchester United legenda, Ryan Giggs szerint a csapat idén nem követheti el ugyanazokat a hibákat, mint a tavalyi szezonban.


Ryan Giggs elvárja, hogy a United az elkövetkezõ idényben sokkal jobban teljesítsen, mint a 2014/2015-ös szezonban tette.

 

Tavaly annak ellenére, hogy hatalmas összegek lettek felhasználva, a Vörös Ördögök az elsõ 10 mérkõzésen 13 pontot szereztek csupán meg, s csak a negyedik helyen végeztek.

 

Louis Van Gaal ismét pénzt nem sajnálva gazdálkodott, s megszerezte Bastian Schweinsteigert, Morgan Schneiderlint, Memphis Depayt és Matteo Darmiant is.

 

 

Van Gaal asszisztenseként, Giggsy javulást vár el a csapattól, ami a szezon legelejét illeti.
 
A Manchester United Evening News-nak mondta:
 
"Láttuk a Chelseat pár év lefolyása alatt berobbanni az elitbe, Anglia bajnokává fejlõdni, ez az akaratuk és a gondolkodásmódjuk miatt sikerülhetett. Nekünk is a gondolkodásunkon kell változtatni és felfogni, hogy a kezdés megalapozza a végeredményt. Független attól, hogy kisebb vagy nagyobb, minden ellenfél és rivális ellen készen kell állni, nyerni kell!"
 
"Az edzõ azt mondta, hogy tavaly nagyon nehéz volt, 30 pontból 13-mat hozni nem elég! Jobb rajtot akar. Ezt Sir Alex Ferguson is így gondolja."
 
"Nem elég remélni, hogy késõbb javítjuk  hibáinkat, mert akkor már lehet, hogy késõ lesz, és lehet, hogy nem a saját kezünkben lesz a sorsunk. Az elsõ perctõl kezdve az utolsóig koncentrálni kell! Ez az, amit tennünk kell!
 
 


FourFourTwo.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!