Átigazolási Center - augusztus 24.

Nincs sok hátra a nyári átigazolási idõszakból, így körbenéztünk, kiket hoztak szóba az utóbbi napokban a Vörös Ördögökkel.


Gareth Bale: a Sky Sports úgy tudja, a United továbbra is érdeklõdik a Real Madrid wales-i szélsõjéért, ám kicsi az esély arra, hogy a nyáron az Old Traffordra költözik Bale.

 

Neymar: a hétvége során a Sun számolt be arról, hogy a manchesteri klub rekorösszeget, közel 140 millió fontot adna a Barcelonának a brazil játékosért, ám a GloboEsportéban megjelent hír szerint a támadó marad a katalánoknál.

 

 

Jasper Cillessen: a holland kapus megerõsítette, sem õ, sem ügynöke, sem pedig az Ajax nem hallott semmilyen ajánlatról, ami a Manchester Unitedtõl vagy más klubtól érkezett volna érte és mindenképp marad jelenlegi klubjánál. 

 

Alexandre Pato: a Manchester United mellett a Chelsea is azon dolgozik, hogy leigazolja az AC Milan korábbi játékosát. Információk szerint Patóért 11 millió font körüli összeget kellene fizetni. (Telegraph)

 

Nicolas Gaitan: a United továbbra is szeretná leigazolni a Benfica szélsõjét, aki megszerzésében nagy segítségére lehet a klubnak Jorge Mendes, aki már számos játékost "adott" az angol rekordbajnoknak. Gaitan ára 24 millió font körül lehet. (O Jogo)

 

Adnan Januzaj: az Everton, a Southampton, a Juventus és a Borussia Dortmund után a West Ham is szeretné leigazolni a belga szélsõt. A 20 éves játékos azonban várhatóan marad Manchesterben.

 

Felipe Anderson: az ESPN úgy tudja, louis van Gaal szeretné leigazolni a Lazio 22 éves támadó középpályását. Az idán a brazil válogatottban is bemutatkozó Felipe Anderson az eésõ szezon során 32 alkalommal szerepelt a Serie A-ban és 10 gólt szerzett.

 


ManUtdFanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!