Martial egyre közelebb a Unitedhez

Anthony Martial engedélyt kapott a francia szövetségi-kapitánytól, Didier Deschamps-tól, 'hogy Angliába utazzon, és aláírja szerzõdését a Manchester Unitedhez'.


Úgy tûnik, a Vörös Ördögök egyre közelebb állnak ahhoz, megszerezzék az AS Monacotól Anthony Martial játékjogát, miután a Francia Labdarúgó Szövetség (FFF) megerõsítette, hogy a játékos elhagyta a válogatott edzõtáborát, hogy Angliába utazhasson.

 

Egy új csatár szerzõdtetése az átigazolási idõszak keddi bezárulta elõtt prioritás lehet Louis van Gaal számára, miután Javier Hernandez egyre elõrehaladottabb tárgyalásokat folytat a Bayer Leverkusennel.

 

Martial, aki 35 francia bajnoki fellépésén 9 gólt jegyezett Monacoban a tavalyi szezonban, és a Tottenham érdeklõdésével kapcsolatban is lehetett hallani vele kapcsolatban, azonnal a United kívánságlistájának élére ugrott, miután a Chelsea lecsapott az általuk hetekig körbeudvarolt Pedrora.

 

 

"Anthony Martial hétfõn délelõtt 11 órakor megjelent a francia válogatott összetartásán Clairefontaine-ben. Ezt követõen engedélyt kért Didier Deschamps-tól, hogy Angliába utazhasson, és aláírhassa szerzõdését a Manchester Unitedhez" - áll az FFF hivatalos közleményében.

 

"A különleges körülményekre tekintettel a kapitány zöld utat adott a játékos kérésének."

 

"Anthony Martial hétfõn 12:00-kor elhagyta Clairefontaine-t. Kedden reggel tér vissza."

 

Martialt a Ligue 1 legizgalmasabb támadói között tartják számon, mióta 2013 óta a Lyontól Monacohoz igazolt, pályafutása során pedig minden szinten képviselte eddig Franciaországot.

 

UPDATE:

 

A Sky információi szerint az AS Monaco elfogadta a Manchester United 36 millió fontos ajánlatát, amely francia hírforrások szerint különbözõ bónuszokkal még magasabb összegû is lehet.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!