Pereira több lehetõségben reménykedik

Andreas Pereira folytatja kõkemény edzésmunkáját, hogy felkeltse Louis van Gaal figyelmét, abban a reményben, hogy további bizonyítási lehetõségeket kapjon a Manchester United felnõtt csapatában.


A belgiumi születésû brazil U23-as válogatott, aki elsõ felnõtt gólját a Vörös Ördögök színeiben még szeptemberben, az Ipswich Town ellen szerezte, állandó szereplõje Louis van Gaal meccsnapi kereteinek ebben a szezonban, emellett pedig a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhatott a Wolfsburg elleni hazai mérkõzésen.

 

"Szerintem jól haladok, és keményen dolgozom mindennap, ahogy szoktam" - kezdte a MUTV szokásos mérkõzés felvezetõ mûsorának.

 

"Megpróbálom a lehetõ legjobb teljesítményemet nyújtani és bizonyítani a menedzsernek, és ugyanúgy csinálni mindent, ahogy eddig. Remélhetõleg a következõ néhány mérkõzésen újra lehetõséghez juthatok."

 

A figyelem középpontjában most a West Brom szombati vendégjátéka, illetve a United egykori sztárjai, Jonny Evans, Darren Fletcher és Anders Lindegaard visszatérése áll. Pereira kemény mérkõzésre számít a birminghamiek ellen, aki legutóbbi két, Old Traffordon tett látogatásukból mindig a maximálisan megszerezhetõ pontmennyiséggel távoztak a Premier League-ben.

 

 

"Szerintem õk egy nagyon jó csapatot alkotnak, és szerintem nehéz is lesz ellenük játszani, mert van néhány Unitedes illetõségû játékosuk, tehát ismerik a játékunkat" - tette hozzá.

 

"Fura érzés lesz Fletch és Jonny ellen játszani, nem pedig velük együtt, de jó lesz újra látni õket."

 

Pereira abban reménykedik, hogy újra bevetik majd, miután a CSZKA Moszkva elleni kulcsfontosságú Bajnokok Ligája mérkõzést a kispadról nézte végig kedden este. A Wayne Rooney gyõztesgólját követõ érzés "nagy megkönnyebbülésként" írta le, és reményei szerint egyfajta katalizátorként fog hatni újabb pozitív eredmények eléréséhez.

 

"Talán csak erre a gólra volt szükség, hogy újra minden a rendes kerékvágásba kerüljön."

 

"Szombaton remélhetõleg sikerül néhány gólt szereznünk. Továbbra is keményen kell dolgoznunk, és meg kell nyernünk a mérkõzéseinket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!