Martial készen áll a visszavágóra

Anthony Martial türelmetlenül várja második Liverpool elleni mérkõzését, miután debütáló mérkõzésén gólt szerzett a rivális ellen az Old Traffordon.


A fiatal francia válogatott játékos hamar belopta magát debütálásakor a szurkolók szívébe, miután csereként beállva egy gyönyörû szólót követõen gólt szerzett az Old Traffordon az õsi rivális Liverpool ellen, a mérkõzést pedig a United 3-1 arányban megnyerte.

 

Nem is lehet jobb módja megszerettetni magad a szurkolókkal, minthogy hazai közönség elõtt betalálsz a Liverpoolnak, a mai napon pedig folytatódik a rivalizálás a délutáni órákban.

 

"Nagyon intenzív a játék ezeken a mérkõzéseken és nagyon fontos ez a találkozó a szurkolóknak is, valamint a világon is a legnézettebb sportesemények között van" - mondta Martial az MUTV-nek.

 

"Megérkezésem pillanata óta azt gondolom, hogy a legnagyobb dolog, hogy pályára léphettem a Liverpool elleni találkozón. Készen álltam és játszani szerettem volna. Felkészültem a találkozóra lelkileg és nagyon koncentráltam."

 

"Az a tény is nagyon boldoggát tett, hogy beállhattam, az pedig, hogy gólt szereztem fantasztikus volt, mivel megmutathattam a szurkolóknak, hogy mire vagyok képes. Úgy gondolom, hogy nem is kezdhettem volna jobban a pályafutásomat Manchesterben."

 

Martial elismerte, hogy a debütáló gólja nagy önbizalmat adott neki, mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Southampton ellen is ott folytassa, ahol a Pool ellen abbahagyta. A fiatal játékos pedig hamar a szurkolók kedvencévé vált.

 

"Az a tény, hogy a menedzser hisz bennem nagyon fontos volt számomra. Amit eddig elértem azt neki és a csapattársaknak köszönhetem."

 

"A szurkolók is bíznak bennem, mert amikor megérkeztem rengeteg üdvözlõ üzenetet kaptam tõlük. Nagyon kedvesek voltak velem. Nagyon meghatott, hogy így fogadtak és remélem, hogy viszonozni tudom számukra a sok jót pályafutásom során."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!