Woodward beszélt a játékosokkal

Ed Woodward, a Manchester United ügyvezetõ igazgatója megbeszélést tartott a csapat rangidõs játékosaival. Van Gaal volt a téma.


Van Gaal elhagyta Angliát és Hollandiába utazott a lánya születésnapja miatt, viszont kedden már vissza is tér, és várhatóan õ fogja vezetni az edzést Carringtonban.

 

Annak ellenére, hogy bizonyos források szerint a mai edzést Ryan Giggs vezényelte le, nem volt hétfõn edzés Carringtonban.

 

Amíg viszont Van Gaal távol volt, Woodward személyes találkozót szervezett a klub rangidõs játékosaival, hogy megbeszéljék a csapat utóbbi eredményeit, ugyanis a legutóbbi hazai vereségük miatt már 5 pontra vannak a negyedik helytõl.

 

Charlie Austin késõn szerzett góljának köszönhetõen a Szentek elleni volt a kilencedik veresége a Unitednek az idei szezonban, ezzel pedig már 10 pont a hátrányuk az éllovas Leicester mögött.

 

 

A Bajnokok Ligájából már kiestek, 5 pont hátrányuk van a negyedik helyen álló Tottenhammel szemben, és úgy néz ki, hogy nehéz dolguk lesz ha a következõ szezonban is indulni akarnak az európai kupasorozatban. A Ligakupából büntetõk után estek ki a Middlesbrough ellen.

 

A hétvégi Southampton elleni vereség azt jelenti, hogy az idei 34 tétmeccsükbõl 18-at nem voltak képesek megnyerni.

 

Az utolsó 11 Old Traffordon játszott mérkõzésükbõl 10-en volt 0-0 az állás az elsõ félidõben, nyár óta pedig pedig csak kétszer találtak be az elsõ félidõben a bajnokságban.

 

A szurkolók kiábrándultak a csapat stílusából, azt szeretnék, ha nagyobb hangsúly lenne a támadáson, Van Gaal viszont védekezõbb stílust próbált megvalósítani.

 

A klub Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása óta nem nyert semmit, annak ellenére, hogy Van Gaal 250 millió fontot költött el az utóbbi 18 hónapban.


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!