Blind: Martialban igazi tehetség rejlik

Daley Blind méltatta az Anthony Martialban meglévõ vágyat, hogy fejlõdjön a pályán és azon kívül is, és beszélt arról is, miért érzi úgy, hogy a csatár a jövõben sok sikert hozhat a klub számára.


Martial az AS Monaco együttesétõl az átigazolási idõszak utolsó napján került az Old Traffordra tavaly nyáron, mint egy, az angol futballközeg számára kevéssé ismert játékos, de ez a helyzet hamar megváltozott, amikor debütálómérkõzésén gólt szerzett az õsi rivális Liverpool ellen. Azon a napon Blind egy fantasztikus góllal szerezte meg a vezetést csapatának egy minden pillanatában elõre kitalált pontrúgás variációból, a holland azonban örül, hogy erõfeszítéseit elhomályosította a fiatal támadó.

 

"Nagyon örültem neki, mert azzal eldöntötte a találkozót" - eleveníti fel Daley, amikor Martial elsõ öt United-játékosként eltöltött hónapjáról beszélt.

 

"Ha egy ilyen átigazolás keretében érkezel meg, és képes vagy úgy teljesíteni, mint ahogy õ az elsõ mérkõzésén, akkor az nagyon sok jóval kecsegtet."

 

 

Martial jelenleg 24 mérkõzés után 8 lõtt góllal áll, Blindet pedig lenyûgözte a csiszolatlan gyémánt vágya a fejlõdésre.

 

"Õ egy hatalmas tehetség, aki még nagyon fiatal, ezt nem szabad elfelejtenünk. De az edzõpályán, és már a tétmérkõzéseken is láthatjuk, hogy milyen képességekkel rendelkezik. Ha olyan keményen dolgozik tovább, mint ahogy most teszi, és hétrõl-hétre fejlõdni fog, akkor õ egy hihetetlenül nagy csatárrá válhat."

 

"Természetesen õ nagyon gyors is, és szerintem rendkívül nyugodt a kapu elõtt. Mindene megvan ahhoz, hogy nagy csatár váljon belõle. Most bontakozik ki és az edzéseken a maximumon teljesít, keményen dolgozik a pályán és azon kívül is, ami például a nyelvtanulást vagy a személyisége fejlõdését illeti, úgyhogy minden nagyon jól alakul számára. Egy kicsit csendes, de mindig benne van egy viccelõdésben, nagyszerû srác."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!