Martialt méltatták csapattársai

Juan Mata és Daley Blind is fontos gólt szereztek a Derby County elleni FA-kupa összecsapás során, mégis Anthony Martialról áradoztak.


Bár a 20 éves francia neve nem került fel a gólszerzõk közé, de állandó veszélyt jelentett a 90 perc alatt, számos helyzetet kialakított. Teljesítményével a meccs embere címet is megszerezte a klub hivatalos twitter oldalán, a szavazók 73%-a õt látta a legjobbnak.

 

A találkozó utolsó találatát Mata szerezte, akinek Martial adta a gólpasszt. A mérkõzést követõen a spanyol az MUTV-nek adott interjúban arról is beszélt, hogy gall csapattársa az elkövetkezendõ szezonok során kiteljesedhet, köszönhetõen a benne rejlõ hihetetlen potenciálnak.

 

"Nagyon lenyûgözött" - magyarázta Juan. "Õ egy nagyon jó játékos. Rengeteg jó dolog rejlik benne, szinte mindenkit képes kicselezni. Nagyszerû centerezésekre képes, amit láthattunk akkor is, mikor visszapasszolt nekem a gól elõtt; nagyon élveztem mellette játszani, mert egy nagyon jó focista."

 

 

"Hihetetlen potenciál van benne. Nyugodtnak kell maradni, amilyen most is. Azt kell mutatnia, amit szinte minden meccsen mutatott eddig. Számomra õ egy hihetetlen játékos."

 

Blind szintén a fiatal csatárt dicsérte, akinek létfontosságú hatása volt a Derby County felett aratott gyõzelemben és elmagyarázta, miért is kell a védõk rémálmának lennie.

 

"Védõként azt mondom, jelen pillanatban nem vagy boldog, ha ellene kell játszanod" - mondta a holland. "Nagyon gyors és jó döntéseket hoz. Balra és jobbra is képes kimozdulni, ami nagyon nehéz egy védõ számára. Nagyszerû csatár lesz belõle."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!