Scholes véleménye a Liverpool elleni vereségrõl

A BT Sport szakértõje, a Manchester United egykori középpályása nem tartotta vissza magát, amikor a Liverpool elleni 2-0-s vereségrõl kellett beszélnie.


Paul Scholes nem finomkodott, Louis van Gaalt és a játékosokat is kiosztotta, de még az Arsenalt is megemlítette.

 

A 41 éves United legenda nem beszélt arról, hogy ki kellene rúgni Van Gaalt, viszont a Unitedrõl azt mondta, hogy katasztrofálisak és nincsen bennük harci szellem.

 

Az alábbiakban Scholes részletes véleményét olvashatjátok:

 

Nem hajlandóak harcolni. Lallana úgy egy óra foci után össze-vissza cselezget, mintha gúnyolódna. Valaki menjen oda és ütközze le, csapja le.

 

Katasztrofális volt. A Unitednek 20 évig volt identitása. Gyors futballt játszottunk, elõre passzoltuk a labdát, ütköztünk, beléptünk és futottunk. Az utolsó három évben mindent elhagytak, ami mûködött.

 

Néztük a meccset és azon gondolkodtunk, hogy mit akarnak csinálni? Fogalmam sincs. Ezután nem akarom azt látni, hogy a játékosok bocsánatot kérnek. Fejezzétek be a bocsánatkérést a közösségi médián keresztül, és kezdjetek el játszani!

 

Hova tart ez a klub jelenleg? Nem vagyok benne biztos, de abban viszont igen, hogy rossz irányba mennek.

 

A United 300 milló fontot költött az elmúlt három évben. A rendelkezésükre álló források alapján a Barcelonával, a Real Madriddal és a Bayern Münchennel kellene versengeniük.

 

Rengeteget költöttek és hatodikak a bajnokságban. Sosem szerettem azt látni, hogy valaki elveszíti a munkáját, én azt akarom, hogy tegyék rendbe a dolgokat.

 

Az utolsó dolog amit a Manchester Unitednek kívánok, hogy boldogok legyenek amiért megnyerik az FA-kupát és negyedikként végeznek a bajnokságban. Ezt az Arsenal minden évben eljátssza. Azt látod, hogy ünnepelnek amiért negyedikek lettek a Premier League-ben. Ez nem történhet meg a Uniteddel.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!