Martial: Kane remek játékos

Anthony Martialt lenyûgözte Harry Kane teljesítménye, kinek 22 gólja jelentõs tényezõnek számít a Tottenham bajnoki reményeiben.


A Spurs jelenleg második a tabellán, hét ponttal lemaradva a Leicester City mögött. A londoniak épp a Vörös Ördögöket fogadják majd vasárnap a White Hart Lane gyepén.

 

Kane a legutóbbi bajnokin is növelte góljainak számát, míg a Mauricio Pochettino által megvalósított erõteljes, passzolós játékot sokan csodálják.

 

"Õ egy top játékos és még mindig nagyon fiatal" - mondta Martial az MUTV-nek. "Jó szezonja volt tavaly és az ideivel csak megerõsíti mindezt. Egy minõségi játékos, akinek nagyon szórakoztató nézni a játékát."

 

 

"A Spurs egy olyan gárda, mely remekül, agresszíven védekezik és végig kompakt egységet képez. Rengeteg kiváló képességekkel bírnak, ezért is állnak a tabella második helyén."

 

A Tottenham csak két alkalommal kapott ki ebben a bajnokságban otthon, de miután az Everton ellen gyõztes gólt szerzett, Martial újabb három pontot szeretne bezsebelni, hogy továbbra is nyomást gyakoroljanak a Manchester City-re, amely jelenleg a BL-selejtezõt érõ helyen áll.

 

"Természetesen nagyon fontos volt, hogy megnyertük azt a találkozót, amivel visszajöttünk a negyedik helyért folyó harcba. Most már csak a többit kell megtennünk."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!