Martial félre teszi a barátságot

A Manchester United csatára, Anthony Martial reméli, ma este õ kerül ki gyõztesen a barátja, és honfitársa, Dimitri Payet elleni párharcból, amikor a West Ham Uniteddel csapnak össze.


A duó mindkét tagja eredményes tudott lenni az FA-kupa 6. fordulójában az Old Traffordon tartott mérkõzésen, Martial azonban nem akkor találkozott elõször a Kalapácsosok házi gólkirályával, a francia bajnokságból már ismerték egymást, amikor õ még a Monaco, honfitársa pedig a Marseille együttesét erõsítették.

 

Márciusban elsõ alkalommal a válogatott keretében is találkozhattak, kezdõként való bemutatkozását Oroszország ellen pedig egy távoli szabadrúgásgóllal tette emlékezetessé Payet.

 

A United francia sztárja szeretné, ha ezúttal felül tudna kerekedni barátján a 6. forduló újrajátszásán az Upton Parkban, bár tudja, hogy a Vörös Ördögöknek top formában kell ahhoz játszaniuk, ha leakarják gyõzni a hazaiakat, akik augusztus óta veretlenek saját pályájukon.

 

 

"Payet csak ebben a szezonban jött Angliába, de máris mindenkit lenyûgözött. Én már korábban is tisztában voltam a képességeivel, tekintve, hogy a francia bajnokságban már játszottunk egymás ellen, emellett pedig a barátomnak is mondhatom õt" - kezdte Martial a MUTV-nek.

 

"A West Ham ellen nehéz játszani. Rengeteg hosszú labdával operálnak, amelyeket az erõcsatárukra ívelnek fel, úgyhogy ez ellen jól kell majd védekeznünk, a többit pedig a támadószekciónak kell elvégeznie."

 

"Ha jól játszunk, akkor nem lehet akadálya annak, hogy gyõzzünk. Kõkemény mérkõzésre számítok, futballistaként pedig ez az, amit élvezünk - az ilyen mérkõzéseken pályára lépni. Mindent bele kell adnunk ahhoz, hogy ott lehessünk az elõdöntõben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!