Carrick: Még nem csúsztunk le a negyedik helyrõl

A Vörös Ördögök középpályása hiszi, még van esélyük kvalifikálni magukat a Bajnokok Ligájába, annak ellenére, hogy a múlt hétvégén pontokat hullajtottak a Premier League bajnoka ellen.


Michael Carrick még nem adta fel a Manchester United top4-es álmait, azonban elismeri, csapata Leicester City elleni 1-1-re végzõdött mérkõzésén csalódást keltõ eredmény született számukra.

 

A Rókák úgy látogattak vasárnap az Old Traffordra, hogy egy esetleges gyõzelemmel bebiztosíthatják történetük elsõ Premier League bajnoki címét, erre azonban egészen hétfõ estig kellett várniuk, míg a döntetlennel a United négy pontra megközelítette a még Bajnokok Ligája pótselejtezõt érõ helyen álló Manchester Cityt a bajnoki tabellán.

 

Mindez annak köszönhetõen valósulhatott meg, hogy a City 4-2-es vereséget szenvedett a Southamptontól, így Carrick még mindig lát esélyt arra, hogy jövõre is biztosítsák helyüket a legrangosabb európai kupasorozatban.

 

 

"Egyértelmûen gyõzni akartunk a Leicester ellen. Ez egy lehetõség volt, hogy építsünk mindarra, amit az elmúlt hetekben elértünk, úgyhogy csalódottak vagyunk a döntetlen miatt" - kezdte.

 

"Persze még rengeteg mindenért játszhatunk. Tovább fogjuk folytatni a harcot. Még vannak hátra mérkõzéseink. Most csak a következõ feladatunkra fogunk koncentrálni, és hogy megnyerjük õket."

 

"Ez az egyetlen dolog, amit a saját kezünkben tarthatunk, így most csak erre szabad figyelnünk."

 

"Azt gondolom, hogy jól indítottuk a mérkõzést, nagy nyomás alá helyeztük õket és rengeteg problémát okoztunk nekik. Elõnybe is sikerült kerülnünk, majd a semmibõl ki tudtak egyenlíteni. Csalódottak vagyunk emiatt."

 

A Manchester United jelenleg eggyel kevesebb lejátszott mérkõzéssel rendelkezik, mint a City, akik még érintettek a Bajnokok Ligájában, a bajnokságban pedig még az Arsenallal is játszani fognak.

 

E közben a Unitedre két idegenbeli összecsapás (Norwich City, West Ham) vár, mielõtt a zárófordulóban a Bournemouthot fogadnák.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!