Martial boldoggá tenné a szurkolókat

Anthony Martial, akinek a gyõztes gólja egyenesen az FA-kupa döntõbe repítette a Unitedet, szeretné meghálálni a szurkolóknak, hogy megszavazták neki az Év gólja címet.


Szurkolók ezrei szavaztak a ManUtd.com-on a kedvenc góljaikra. Kezdetben 10 mesés 2015/16-os szezonbéli találatból válogathattak, majd a legjobb négyre adhatták le a voksaikat. Ezekbõl került ki gyõztesen Anthony szeptember 12-én lõtt Liverpool elleni csodás gólja.

 

"Óriási megtiszteltetés megkapni ezt a díjat. Csak abban reménykedem, hogy a jövõben még több gólt tudok majd szerezni a Manchester Unitedben" -nyilatkozta egy exkluzív interjúban az MUTV-nek.

 

A francia elismerte, hogy a legszebb gólja valóban a Liverpool elleni volt, ám a legjelentõsebb a késõbb szerzett Everton elleni találat, amellyel az FA-kupa döntõbe juttatta csapatát az utolsó pillanatban. A döntõ május 21-én kerül megrendezésre és Martial alig várja a Wembley-be való visszatérést.

 

"Alig bírom kivárni, hogy visszatérjek oda és megpróbáljuk megnyerni a trófeát. Õszintén remélem, hogy gyõzünk, ahogy azt is, hogy a szurkolók elégedettek lesznek az eredménnyel."

 

Érdekes véletlen, hogy a tavalyi Twitteres szavazáson ugyancsak egy Liverpool elleni gólt szavaztak meg a szurkolók az év góljának. A 2015-ös évben ezt a díjat Juan Mata vehette át. Martial elsõ Manchester Unitedben szerzett gólja volt a gyõztes találat, s úgy tartja, hogy jobbkor nem is szerezhette volna.

 

 

"Tisztában vagyok a hatalmas rivalizálással a két csapat között. Egyszerûen nem is alakulhatott volna az a nap jobban. Felmentem a pályára és fontos helyzetben sikerült betalálnom."

 

Martial a szezon során folyamatosan bebizonyította a csapat rajongótáborának, hogy az érkezésekor oly hangos sajtó kritikák, miszerint „kidobott pénz“ volt a fiatal játékos leigazolása, mind üres szó maradt. Miután pedig a Wembley-be repítette a csapatot, a most is csupán 20 éves focista hatalmas közönség kedvenccé vált. A szeptemberben az AS Monacotól leigazolt fiú, aki a világ legdrágább tinédzsere lett, elárulta, hogy a hatalmas átigazolási díj miatt sosem érzett plusz terhet.

 

"Soha nem éreztem extra nyomást a pénz miatt. Az egyetlen, ami miatt nyomást érzek az, hogy sikerüljön olyan keményen dolgoznom az egész szezonban, hogy segíteni tudjak a csapatomnak. Ez az, ami vezet engem. Tehát úgy hiszem, a magas átigazolási díj nem befolyásolta a teljesítményemet."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!