Van Gaal Martial kihagyását magyarázta

Louis van Gaal elárulta, miért nem kockáztatta meg Anthony Martial játékát a kiesés ellen küzdõ Norwich City ellen.


A francia játékos a mérkõzés elõtti bemelegítésen szenvedett sérülést hasonlóan, mint februárban, a Midtjylland elleni EL-meccs elõtt, amely Marcus Rashford berobbanásához vezetett. Ám ezúttal Rashford még a keretben sem volt, így Wayne Rooney került csatár posztra, míg Ander Herrera a középpályára.

 

"Anthony érzett valamit a lábában és én egy olyan menedzser vagyok, aki nem vállal kockázatot" - mondta Van Gaal az MUTV-nek. "Különösen nem az õ helyzetében, ezt elmondtam Anthony-nak is, mivel õ játszotta a legtöbb találkozót Daley Blinddel és Chris Smallinggal együtt."

 

 

"Õ 20 éves. Vigyáznom kell rá, így nem játszott, Wayne-nek kellett játszania csatárt. Õ gólpasszt adott Juan Matának, így minden nagyon jól megoldódott."

 

"Amikor egy játékos azt mondja, érez valamit, olyankor nem kell játszania. Fittnek kell lenned - különösen ilyen idõben. Holnap meglátjuk, mi van vele, de feszült az izma."

 

A West Ham elleni, keddi bajnoki, a Bournemouth elleni utolsó PL-meccs és a Crystal Palace elleni FA-kupa döntõ elõtt remélhetõleg mihamarabb felépül a támadó.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!