Ranieri: Mourinho lehet az új Ferguson

Claudio Ranieri szerint José Mourinho lehet az új Sir Alex Ferguson a Manchester Unitednél, továbbá nem sok esélyt lát arra, hogy csapatával képesek lehetnek megvédeni Premier League címüket.


Ranieri és játékosai tavaly 5000/1-es odds ellenére megnyerték a bajnoki címet, betörve az angol futball elitjébe és a Leicester 132 éves történelme során ez volt az elsõ alkalom, hogy bajnoki címet ünnepelhettek.

Azonban az olasz edzõ szerint a Leicester ezúttal még nagyobb kívülállónak fog számítani, hiszen idén elsõ szezonjukat kezdhetik a Bajnokok Ligájában, valamint a tény sem elhanyagolható, hogy három nagy Premier League rivális is új menedzsert köszönthet idén nyáron.

Ranieri honfitársa, Antonio Conte a Chelsea, míg Mourinho és Guardiola Manchester két ellentétes felében vehette át az irányítást.

 

 

 


"Mourinho lehet az új Ferguson" - mondta Ranieri a Gazzetta dello Sportnak adott interjújában. "Nem fog 26 évig maradni, de le fogja tenni a névjegyét."

"Antonio és a Chelsea egymásnak lettek teremtve. Guardiola úgy tûnik a megfelelõ ember lesz a megfelelõ helyen."

Ranieri továbbá beszélt bajnoki esélyeikrõl is: "Tavaly a szezon kezdetén 5000/1-es szorzót adtak ránk a fogadóirodák a bajnoki címet tekintve, idén ez 6000/1 kell, hogy legyen."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!