Átigazolási Center - 2016. augusztus

Hamarosan kezdõdik a bajnokság és egyre kevesebb ideje van a csapatoknak az igazolásokra. De egyre közelebb kerülünk az utolsó naphoz, ami sok izgalmat tartogathat még.


Augusztus 2.

 

Bastian Schweinsteiger: miután Jose Mourinho nem éppen kedves gesztusa után a német középpályás a tartalékokhoz került, felröppentek a pletykák vele kapcsolatban is. A Lazio szertné megszerezni Schweinit, de az Inter és az AC Milan is mutat érdeklõdést. (Gazzetta World)

 

Willian: a játékos megerõsítette, hogy a United szerette volna leigazolni õt a nyár folyamán, de õ maradt a Chelsea-nél, mert szeret ott játszani. (London Evening Standard)

 

Jose Fonte: Mourinho leigazolná honfitársát, a friss EB-gyõztest, aki a Soton erõssége. Az Everton 9 millió fontot adna Fontéért, de Jose kész rálicitálni a Stolverkosokra. (The Sun)

 

 

Paddy McNair: a United menedzsere ebben a szezonban nem számol az északír középpályással, akit a Celtic és a Burnley is szeretne kölcsönvenni. (Daily Record)

 

Oghuzan Ozyakup: Mourinho kérte a United vezetõségét, hogy igazolják le a török középsõ középpályást, aki tavaly 41 meccset játszott a Besiktas csapatában, 10 gólt szerzett és 8 gólpasszt osztott ki. A 23 éves játékos értéke 15 millió font körül van. (Fanatik)

 

Fabinho: a United közel áll ahhoz, hogy 16 millió fontos ajánlatot tegyen az AS Monaco csapatának Fabinhóért, aki jobb bekk poszton bevethetõ. (The Sun)

 

Leonardo Bonucci: Mourinho nem állna le a költekezéssel és szeretné megerõsíteni védelmét is. Több kiszemelt is van, egyikük a Juve csillaga, akiért kb. 50 millió fontot kellene kifizetnie a manchesteri klubnak. Másik kiszemelt Ezequiel Garay, aki jelenleg a Zenitben játszik. (Mirror)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!