Paul Pogba interjú 1. rész

Paul Pogba interjút adott az MUTV-nek, nem sokkal azután, hogy hivatalosan is bejelentették Juventustól való visszaigazolását. A beszélgetés elsõ részében a francia középpályás izgatottságáról és arról is beszélt, milyen játékossá vált.


Paul, üdvözlünk újra a Manchester Unitednél. Miként tudnád összefoglalni most az érzéseidet?

Hogy õszinte legyek, erre nincsenek szavak, de tényleg. Csak visszatértem Carringtonba. Olyan volt, mintha hazatértem volna. Mintha csak nyaraltam volna, teljesen olyan volt. Hazaértem, boldog vagyok, mert ugyanazokat az embereket látom, mint amikor elmentem. Ez egy nagyszerû érzés, meg kell hogy valljam.

 

Szerintem ez egy vicces kérdés lesz azt követõen, amit mondtál, de miért tértél vissza a Unitedhez? Mi késztetett erre?

Szerintem ez a végzet, szóval ezt mondanám az okaként. Elõször anyukám mondta, hogy vissza kellene térnem ide, mire ezt válaszoltam, "soha nem lehet tudni, majd meglátjuk". Számomra az egy nagy kihívás is egyben, hogy visszatérek oda, ahonnan indultam és ahol felnõttem. Nem fejeztem még be, amit elkezdtem itt, szóval azt gondolom, hogy leginkább ezért jöttem vissza.

 

És természetesen hallgatnod kellett anyukádra...

Anyukám azt mondta, "Az anyáknak mindig igazuk van". Úgyhogy ezúttal is igaza volt, ez pedig jó.

 

És milyen érzés a világ legdrágább igazolásának lenni? Ez egy elég nagy elismerés azzal együtt, amit már eddig is sikerült a pályán elérned...

Számomra csak a pályán történt dolgok számítanak. Szeretnék a legnagyobbak közé kerülni, a legjobb játékos lenni, és sikereket elérni, ennyi az egész; azért jöttem ide, hogy ezeket elérjem, és a világ legjobbjává válva trófeákat nyerjek, ugyanis tudom, hogy ennél a klubnál ez elvárás. Ez a klub arra született, hogy trófeákat nyerjen, sikereket érjen el, és a csúcson legyen. Csak erre koncentrálok, semmi másra. Készen állok, hogy keményen megdolgozzak ezért, és mindent elérjek [mosolyog].

 

 

Õrült nyáron vagy túl azt követõen, hogy elõbb hazádban, Franciaországban szerepeltél az Európa-bajnokságon, majd számos különbözõ klubbal hoztak szóba?

Igen. Hogy volt-e bennem némi szomorúság? Természetesen, mert otthon veszítettünk a döntõben. De azt kell hogy mondjam, hogy boldog vagyok. Ez egy olyan rossz dolog, amiben meg kell látni a jót, úgyhogy most boldog vagyok. Hazatérhettem, ez pedig valami õrületes dolog, olyannyira, hogy nem is tudom szavakkal rendesen leírni. Boldog vagyok, nagyon boldog, hihetetlen érzés van úrrá a testemben. Alig várom, hogy elkezdõdjön.

 

Milyen érzés most Paul Pogbának lenni, ahhoz képest, amikor 18-19 évesen az akadémia beltéri pályáján játszottál?

Nos, fiatalabb voltam. Most pedig már magasabb és erõsebb vagyok [nevet]. Ez olyan... ahogy mondtam is... mintha nyaralni mentem volna, most pedig hazatértem. Meg volt írva, hogy visszajövök. Ezt érzem. Mindig meg volt a United helye a szívemben, és ezért is jöttem vissza. Egyszerûen csak boldog vagyok.

 

Játékosként megváltoztál, mióta elõször a Unitedhez kerültél? Mit tanultál magadról, és a játékodat illetõen? Mennyiben változtál meg?

Sokkal tapasztaltabb vagyok, bajnoki címeket nyertem a Juventusszal. Nagy játékosokkal játszhattam együtt, csakúgy, mint korábban természetesen a Man Unitednél. Most visszatértem. És most nem az akadémiáról jöttem vissza; elmentem máshova játszani és most visszatértem, személy szerint úgy gondolom, hogy már felnõttként. Azt mondanám, hogy tapasztalattal, és több mérkõzéssel a hátam mögött felvértezve, úgyhogy ez a különbség.

 

Az interjú 2. része itt olvasható


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!