Paul Pogba interjú 2. rész

Paul Pogba interjút adott az MUTV-nek, nem sokkal azután, hogy hivatalosan is bejelentették Juventustól való visszaigazolását. A beszélgetés második részében a francia középpályás tinédzserkoráról és arról beszélt, kikkel tartotta a kapcsolatot.


Az interjú 1. része itt olvasható

 

Milyen gondolatok járnak a fejedben, ha visszagondolsz az itteni U18-as idõszakodra, amikor megnyertétek az Ifjúsági FA-kupát, és beverekedted magad a felnõtt csapat keretébe?

Amikor idekerültem, abból az idõszakból az elsõ emlékem az, hogy az akadémia iskolájában vagyok. Élénken él a fejemben a kép az elsõ edzésemrõl is. Láttam Warren Joyce-t, mindig ott van a fejemben a vele való edzés, az öltözõ, az étkezõ, ahol ettünk, és ilyesmik. Az egész olyan, mint egy kép, nekem pedig folyamatosan ott van a fejemben ez a kép... ez egy olyan õrületes dolog, amit egyszerûen nem lehet elmagyarázni. Hogy õszinte legyek, tényleg nem találok erre szavakat. Csak boldogságot érzek. És már alig várom, hogy együtt játszhassak az új csapatommal. Nem úgy tûnik nekem, mintha ez egy új csapat lenne nekem, sokkal inkább olyan érzés, mintha ezt a csapatot itthagytam volna, most pedig visszatértem. Õszintén szólva, ez nagyszerû érzés.

 

Hiányoltunk itt a MUTV-nél - élveztük, az elsõ itt töltött idõszakodat. Milyen emlékeid voltak arról, amikor elõször kezdtél el rendszeresen a MUTV-ben szerepelni?

A médiával való kapcsolatom a MUTV-vel kezdõdött. Itt adtam az elsõ interjúmat a United játékosaként. Most visszatérni olyan érzés, mintha a régi interjúmat folytatnám - csak éppen nagyobb és magasabb vagyok. Nagyon élvezem.

 

 

Egy nagyon erõs személyiséggel rendelkezõ menedzser igazolása vagy, tehát felmerül a kérdés, hogy milyen szerepet játszott az õ személye a döntésedben?

Elõször is, rengeteg olyan játékossal beszéltem elõtte, aki korábban játszott a keze alatt, amikor a Real Madridot irányította - beszéltem [Alvaro] Morataval, [Raphael] Varane-nal - és mind azt mondták, õ a nekem való edzõ; az õ keze alatt rengeteget fejlõdhetek, és még keményebb munkára fog sarkallni. Én is ezt érzem. Beszéltem vele néhány alkalommal, és rengeteg energiát és pozitív gondolatot adott nekem. Úgyhogy úgy voltam vele, "miért ne próbálnám meg?" Biztosan tud majd segíteni a fejlõdésemben, emellett pedig jobb játékos és ember válhat belõlem.

 

Nagy utat tettél meg az elmúlt hat-hét év során, de futball szempontból még mindig nagyon fiatal vagy. Hogy érzed, mit érhetsz még el a futballban?

Mindenek elõtt, szeretném elõször megnyerni a bajnokságot a United játékosaként, mert amíg el nem mentem, ez nem sikerült. Emellett persze ott van a Bajnokok Ligája, és személyes szempontból az Aranylabda is természetesen. Remélhetõleg idõvel ez is eljön, de a sorban elõbb a Premier League áll - még soha nem sikerült megnyernem.

 

 

Átigazolásoddal újra együtt játszhatsz olyanokkal, mint Jesse Lingard, akivel együtt nyertétek meg az Ifjúsági FA-kupát. Tartottad a kapcsolatot ezekkel a társaiddal?

Folyamatosan kapcsolatban voltunk - nem szakadt meg köztünk a kapocs. Nagyon örülök neki és a sikereinek, büszke vagyok rá, mert mindvégig kitartott. Tudom, hogy folyamatosan kölcsönbe ment, visszatért, aztán újra elment és megint vissza, de mindig ugyanaz a Jesse Lingard maradt, aki gólokat szerez és szívét-lelkét kiteszi a csapatért. Szóval nagyon boldog vagyok miatta. Emellett tartottam a kapcsolatot Sam Johnstone-nal, Will Keane-nel és több, már távozott játékossal is. Megmaradt velük is a kapcsolat, és nagyon örülök, hogy ismerhetem õket.

 

A szurkolók nagyon izgatottak, hogy újra itt játszol majd, van valamilyen üzeneted a számukra?

Visszatértem, és már alig várom, hogy boldoggá tegyem õket. Meg akarom mutatni, hogy továbbra is Paul Pogba vagyok, de már máshogy, és nem viccbõl tértem vissza, hanem hogy tényleg boldoggá tegyem õket és úgy érzem, hogy bajnokok lehetünk. Ugyanis ezért jöttem.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!