Csapathírek a Southampton meccs elõtt

A Manchester United menedzsere, José Mourinho friss információkkal szolgál a holnap esti, Southampton elleni hazai bajnokit megelõzõen.


A Vörös Ördögök legújabb szerzeménye, Paul Pogba letöltötte eltiltását, és készen áll a Szentek elleni ütközetre, amely kapcsán a portugál elmondta, a középpályás megfelelõ fizikai állapotban van ahhoz, hogy játszhasson "néhány percet", ezzel pályafutása során másodszor is bemutatkozva a négy és fél évvel ezelõtti elsõ debütálását követõen.

 

"Játékra kész állapotban van" - jelentette ki a menedzser.

 

 

"A Leicester ellen olyan játékosokkal álltunk ki, akik nála rosszabb edzettségi állapotban voltak akkor, és arra a mérkõzésre is úgy tekintettünk, mint egy lehetõség ennek a javítására, a folyamat gyorsítására. Paul esetében is hasonló egy kicsit a helyzet - egy percig se vett részt a felkészülési szezon munkájában és egy meccset se játszott, de már majdnem két hete velünk edz. Néha a csapattal, néha egyénileg, az állapota pedig megfelelõ ahhoz, hogy néhány percet pályára léphessen, ez is a része a folyamatnak."

 

A világrekordnak számító összegért szerzõdtetett francia játékos mellett ott lehet az Old Traffordon Chris Smalling is, aki szintén eltiltását töltötte a Bournemouth elleni idénynyitón.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!