Pogba örül a visszatérésnek

Miután visszatérése óta most játszotta elsõ mérkõzését, Paul Pogba elárulta, nagyszerû pillanat volt ismét megérinteni az Old Trafford gyepét.


A 23 éves játékos, aki világrekord összegért igazolt vissza Manchesterbe, kezdõként szerepelt a Southampton elleni összecsapáson és kitartó teljesítményt nyújtott, amivel hozzásegítette csapatát a sikerhez.

 

Tapintható volt egyfajta izgalom az Old Traffordon Pogba visszatérése miatt, aki négy évvel ezelõtt távozott a klubtól Olaszországba. A francia játékos kiértékelte pénteki teljesítményét. "Minden percét élveztem, nyertünk, nagyon boldog vagyok a csapat és magam miatt is" - nyilatkozta Paul az MUTV-nek.

 

"Nagyszerû pillanat volt ismét a pályára lépni, visszatérni ide, remekül érzem magam. Jó eredményt is értünk el, úgyhogy örülök. Nem tudtam, hogy 90 percet fogok játszani, de az edzõ hitt bennem és jól éreztem magam."

 

 

Zlatan Ibrahimovic két góljával néhány figyelmet magára vont, elõször az elsõ félidõben egy remek fejessel talált a kapuba, majd a második félidõben büntetõbõl volt eredményes. A United ezzel hat pontot szerezve a tabella élén áll és Pogba örömmel látja azt, ahogyan a csapat teljesít ebben a szezonban.

 

"Egy nagyon jó teljesítményünk volt. Egyre jobbak és jobbak vagyunk. Az elsõ 20 percben nagyon nehéz volt számunkra, de utána elkezdtük a saját játékunkat és megszereztük az elsõ gólunkat. Zlatan kiválóan játszott, de ezt akartuk, ezért jött ide, úgyhogy remélhetõleg újra és újra eredményes lesz."

 

Amikor arról kérdezték, hogy Mourinho csapata nagy dolgokat érhet-e el, Pogba így felelt: "Remélem. Ezt akarjuk, mi a United vagyunk, megszoktuk a sikert. Mindannyian nyerni próbálunk."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!