Több, mint egy évig húzódott a Pogba-ügy

A nyár legnagyobb transzfer sagáját szolgáltatta Paul Pogba világrekord összeg ellenében történõ Manchesterbe költözése Torinoból, amely középpontjában ügynöke, Mino Raiola állt.


Az olasz születésû, de holland állampolgárságú ügynök elárulta, több mint egy évig tartott az, hogy Paul Pogba Unitedbe igazolásának végére pontot tegyenek.

 

José Mourinho negyedik nyári igazolása volt a francia középpályás, aki négy évvel azt követõen tért vissza az Old Trafforda, hogy távozott volna a Juventus hívására.

 

Nem ment azonban minden simán az ügyben, ugyanis az üzlet megkötése a különbözõ felek érdekei miatt nagy nehézségekbe ütközött.

 

 

Pogbát már tavaly nyáron szóba hozták, hogy szenzációnak számító módon visszaigazoljon egykori klubjához, Raiola pedig elismerte, azóta azon dolgozott, hogy ügyfele megkaphassa azt, amit szeretett volna.

 

"A Pogba-üzlet olyan volt, amelyen már egy éve dolgoztunk - vagy még több" - kezdte Raiola.

 

"Összetett ügylet volt, amely rengeteg felet érintett és rengeteg nagy értékû jogot foglalt magában, ezért pedig nagyon nehéz volt mindent a megfelelõ irányba terelni."

 

"Én a játékos érdekéért dolgozom, ez teljesen egyértelmû, úgyhogy megpróbáltam a számára elõnyös feltételeket elérni, teljesíteni a kívánságait, mindig ezek lebegnek csak a szemem elõtt."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!