Pogba: Nem veszítünk, tanulunk

Nem reagált azonnal semmit a szombaton a városi riválistól elszenvedett vereségre a Manchester United világrekord igazolása, azonban fenntartja, erõsebben fognak visszatérni ebbõl a mélypontból.


A közösségi médiában igen aktívnak számító Paul Pogba részérõl nem került nyilvánosságra semmilyen reakció a Manchester City elleni 2-1-es vereség után közvetlenül, másnap azonban filozofikus gondolatokat osztott meg követõivel.

 

Az Old Traffordon rendezett mérkõzésen Kevin de Bruyne és Kelechi Iheanacho révén két gólos vezetésre tett szert Pep Guardiola együttese, amely után Zlatan Ibrahimovic még az elsõ félidõben szépíteni tudott, az egyenlítõgól azonban már nem jött össze a Vörös Ördögöknek.

 

Hiába játszott mezõnyfölényben José Mourinho együttese, a City kitartott és három ponttal távozhatott a városi derbirõl, amellyel el is lépett riválisától a bajnoki tabellán.

 

Pogba a mérkõzés után néma maradt, vasárnap azonban az Instagramján keresztül jelentette ki, hogy a United talpra fog állni.

 

 

"A szezon még csak most kezdõdött, nem veszítünk, hanem tanulunk" - kezdte.

 

"Talpra fog állni a United."

 

A szombati vereség volt az elsõ alkalom, hogy a Manchester United nem gyõztesen hagyta el a pályát ebben a szezonban, miután korábban három bajnoki és a Community Shield-döntõt után is õk örülhettek. Sok idejük azonban nincs a csüggedésre, csütörtökön ugyanis megkezdik szereplésüket az Európa-ligában a Feyenoord ellenében.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!