Mourinho nem sokat tud Martial sérülésérõl

Jose Mourinho, a Manchester United menedzsere még nem tudja, mennyire komoly Anthony Martial sérülése, aki a Watford elleni kudarc elsõ félidejében sérült meg.


A találkozó 26. percében a francia játékos csúnyán összefejelt Daryl Janmaattal, ami után azonnal ápolni kellett õt. Szerencsére tovább tudott játszani, de a 34. percben ismét a gyepre került, köszönhetõen egy kemény belépõnek, melyet Miguel Britos hajtott végre ellene a Watford elsõ gólja elõtt. Ekkor ismét ápolni kellett, végül pedig Ashley Young váltotta õt.

 

Mourinhót Martial állapotáról is kérdezték a meccs utáni sajtótájékoztatón, melyen kifejtette, még nem beszélt a játékossal, de újfent megjegyezte, az eset után szabadrúgást kellett volna ítélni a Vörös Ördögök javára.

 

"Még nem volt idõ arra, hogy megtudjam, mi a helyzet. De szabadrúgást kellett volna ítélni a Watford ellen, nem pedig gólt."

 

 

Az újságírók nem hagyták annyiban a dolgot és tovább kérdezték Martial állapotáról a menedzsert a sajtótájékoztatója végén: "Nem tudom, esküszöm nem tudom. Olyan dolgokról kérdez, amirõl nem tudok mondani semmit."

 

"Nem tudom, miért jött le. A bokája miatt, a térde miatt, vagy a fejével volt baja. Csak azt tudom jelenleg, hogy nem volt abban az állapotban, hogy folytassa a találkozót. Azt nem tudom, miért. Azt tudom, hogy cserélnem kellett, de nem tudom, mi történt."

 

Martial így nem biztos, hogy szerdán pályára tud lépni a Ligakupában a Northampton ellen.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!