Vidic örül, hogy hozzá hasonlítják Baillyt

A Manchester United legendáját, Nemanja Vidic-et örömmel tölti el, hogy hozzá hasonlították Eric Bailly-t, miután az elefántcsontparti játékos a Villarrealtól megérkezve elsõ napjától kezdve lenyûgözõen teljesít.


Bailly a csapat elsõ négy tétmérkõzésébõl három alkalommal a mérkõzés embere díjat is bezsebelhette, és késõbb augusztus hónap legjobb játékosának is megválasztották, ami méltó kifejezése volt remek kezdetének.

Az összehasonlítások elkerülhetetlenek a futballban és Baillyt nagyon hamar a Unitedben a közelmúltban játszó igazi harcosához, Vidic-hez hasonlították, és a most már visszavonult, 2014-ben távozó szerb legendát egyáltalán nem bosszantják az ilyesfajta összehasonlítások. "Jó dolog ezt hallani és amint láttam, õ egy nagyon jó játékos" - mondta Nemanja a United Review-nak adott exkluzív interjúban.

"Ha ilyen ütemben halad, egyértelmû, hogy nagy karrier áll elõtte a Unitedben" - mondta Vidic. "Természetesen örömmel tölt el, ha valaki hozzám hasonlítja õt, és bízom benne, hogy õ egy nagyon jó játékosunk lesz. Határozott, és összeszedett a labdával. Nagyon magabiztos játékos. Minden elem megtalálható a játékában. Az elsõ pár mérkõzésen én azt láttam, hogy egy nagyszerû játékosunk van a jövõre nézve, és egy olyasvalaki, akire szerintem szükségünk volt. Nagyon jól olvassa a játékot. Már most nagyszerû igazolásnak tûnik."

 

 

 


"Szerintem már most népszerû a szurkolók körében. Az idei igazolásaink közül úgy gondolom õ okozta a legnagyobb meglepetést. 22 éves és azonnal beilleszkedett a klubba, úgy tûnik, mintha azonnal otthon lett volna. Ezt kimagasló dolognak tartom. Tudjuk, hogy milyen sok játékos érkezett már Angliába és sokuknak idõ kellett a beilleszkedésre, és ez az, ami engem annyira lenyûgöz - még csak 22 éves és azonnal alkalmazkodni tudott, megmutatta önbizalmát, ami fontos dolog."

Míg Vidic a 2005/06-os szezon közepén érkezett, és nem igazán illeszkedett Sir Alex Ferguson csapatába a következõ szezon kezdetéig, Bailly azonnal elkapta a fonalat. Azonban ezek csak a kezdeti napok egy fiatal játékos karrierjében egy új ligában és a helyzet könnyen változhat. Miután a szerb játékos már megjárta a ligát és be tudta teljesíteni a hozzá fûzött reményeket Angliában, kihangsúlyozta megfigyeléseit, amint megpróbálta megjósolni, mit hozhat a jövõ.

"A legfontosabb dolog egy olyan fiatal játékos esetében, mint amilyen õ is, hogy két lábbal a földön járjon" - mondta Vidic. "Az elsõ pár meccsen tényleg igazán jól teljesített, és mindenkitõl kivívta a dicséretet, de fontos nyugodtnak maradni, folytatni azt, amit eddig tett és folyamatosan fejlõdni. Ha folytatja mostani játékát, és összpontosít, nagyon sok évig itt lehet és segítségére lehet a csapatnak a sikerek elérésében."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!