Zlatan lábat tört volna Pogbáért

Zlatan Ibrahimovic a nyáron tréfálkozva mondta ügynökének, Mino Raiolának, hogy amennyiben nem hozza a klubhoz Pogbát, eltöri a lábait.


Mino Raiola, aki mindkét játékost képviseli, valamint Henrikh Mkhitaryant is, megkötötte az üzleteket a nyáron, aminek következtében mindhárom játékos az Old Traffordra tette át székhelyét.

Pogba elhúzódó világrekord átigazolásának nyélbeütése beletelt egy kis idõbe, hiszen a Real Madrid is az érdeklõdõk között volt, de Ibrahimovic amint átigazolt a Unitedbe, erõteljesen szorgalmazta a francia leigazolását.

"Zlatan azt mondta nekem, hogy 'ne vidd Pogbát máshova, vagy eltöröm a lábaid'" - mondta Raiola a holland Volkskrant.nl újságnak.

 

 

 


Pogbának visszatérése óta idõbe tellett, hogy beilleszkedjen a Unitedbe, azonban a Leicester ellen meggyõzõ teljesítményt nyújtott szombaton, ahol a 4-1-es gyõzelem során a gólszerzõk közé is feliratkozott.

A mérkõzést megelõzõen Raiola elmondta, szerinte Jose Mourinho nem Pogba kedvenc posztján játszatja õt - a támadótrió bal oldalán.

"Pogbának meg kell találnia helyét a csapatban" - tette hozzá Raiola. "Én személy szerint a baloldali támadóközéppályás pozíciót tartom a legjobbnak számára."

"Az õ erejével, állóképességével és technikájával... Pogba verhtetlen lenne ebben a szerepkörben. Azonban a döntéseket Mourinho hozza."

A Leicester City elleni gyõzelem a Northampton Town elleni Ligakupa siker után érkezett, elõtte azonban a United sorozatban három vereséget is elszenvedett.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!