Mourinho tavaly is akarta Pogbát

Paul Pogba, a Manchester United középpályása már tavaly is Jose Mourinho célkeresztjében volt, amikor a menedzser még a Chelsea padján ült, ám a Juventus és a játékos ügynöke közötti megállapodás miatt nem lett semmi az átigazolásból.


Errõl maga Mino Raiola beszélt, kinek "védence" 2012-ben ingyen igazolható játékosként hagyta el a Unitedet, ám idén nyáron 89 millió font ellenében visszatért az Old Traffordra.

 

Raiola elmondása szerint volt egy megállapodás közte és a Juve között, miszerint a francia játékos akkor hagyhatja el az olasz klubot, ha az bajnok és BL-gyõztes lesz.

 

"Paul tavaly is távozhatott volna a Juventus-tól, mert Mourinho - akkor még a Chelsea-nél - nagyon akarta õt" - mondta az ügynök a Rai Sportnak.

 

 

"De a Juve és köztem volt egy megállapodás: bajnoki cím és Bajnokok Ligája elsõség, utána távozhat."

 

A Zebrák egymás után ötödik bajnoki címüket szerezték a legutóbbi szezon végén, de a Bajnokok Ligáját nem sikerült megnyerniük, a negyeddöntõben búcsúztak a Bayern München ellenében.

 

Közben Raiola arról is említést tett, hogy a Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis ajándékot küldhetne Pogbának, hiszen az õ átigazolása készítette elõ azt, hogy a Juve 90 millió eurót csengetett ki a nápolyi klubnak Gonzalo Higuainért.

 

"De Laurentiis-nek valami ajándékot kellene küldenie Paulnak, mert ha õ nem távozik a Juvétól, akkor az olasz bajnok soha nem vette volna meg Higuaint és a Napoli soha nem kapott volna akkora összeget."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!