Young: Pogba számára ez még csak a kezdet

Ashley Young ragaszkodik hozzá, Paul Pogba számára ez még csak a kezdet, a szélsõ szerint teljesítménye java még csak ezután jön.


Pogba 89 millió fontos, rekord átigazolási összeg keretében tért vissza a Juventusból Manchesterbe, azonban az elmúlt hetekben számos kritika érte, amiért nem az elvárt formát mutatta.

A 23 éves középpályás kétszer is betalált a Fenerbahce elleni, 4-1-es gyõzelem során, mely után Jose Mourinho kritikával illette az 'Einsteineket', akik túl hamar hoztak ítéletet Paul Pogba felett.

Young, aki 2011 óta tagja a Unitednek, a Soccer Sundaynek mondta el, hogy a francia és Zlatan is zökkenõmentesen illeszkedtek be az öltözõben, és Pogba már most megmutatta, hogy képes pozitív irányba lendíteni a csapatot.

"Õ egy fantasztikus játékos, és egyértelmû, hogy lesz ettõl jobb is. Megmutatta más-más mérkõzéseken, hogy tehetséges, már elsõ ittléte óta ez volt a helyzet, és remekül illeszkedett vissza a csapatba."

"[Ibrahimovic] egy másik játékos, úgy gondolom, nagyon sok szó volt már róla, az arrogáns oldaláról nagyon sokat beszéltek, de õ fantasztikus, mindkettejük briliáns."

"Csak besétáltak az öltözõbe, és ezt könnyedén megtehették, hiszen mint mondtam, ragyogó a csapat összetartása és igazán jól beilleszkedtek."

A United, akik jelenleg a hetedik helyen állnak, vasárnap a Chelsea-hez látogatnak majd, mely egyben a sokat emlegetett visszatérés is lesz Mourinho számára egykori sikerei színhelyére.

 

 

 


Young, aki Mourinho irányítása alatt eddig hat mérkõzésen lépett pályára, elmondta, mindenki szeretne gyõzni a portugál menedzserért, ugyanakkor az összecsapás a Stamford Bridge-n sokkal inkább fog a játékosokról szólni, mintsem Mourinho visszatérésérõl nyugat-Londonba.

"Nagyon sokat beszélnek errõl [Mourinho visszatérésérõl] a felvezetésben, mi játékosként azonban nem, magunkra koncentrálunk és arra, hogy mi fog történni a pályán."

"A menedzsert bizonyára megkérdezik majd errõl, de mint profik és játékosok, tudjuk, hogy mit kell tennünk, hogy mi az elõttünk álló feladat."

"Úgy gondolom, hogy ahogy belépett az épületbe, az elsõ naptól fogva szereti õt itt mindenki, van egy tipikus született gyõztes karaktere."

"Mindenki szeretne érte játszani és gyõzni. Fantasztikus ezért a klubért focizni, és amikor ilyen játékosaid vannak, tudod, hogy a játékod legjavát kell, hogy add."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!