Pogba hiányozhat a hétvégén

A Manchester United lehet, hogy Paul Pogba nélkül lesz kénytelen megvívni vasárnapi Premier League bajnokiját, melyet a Swansea City otthonában játszanak majd, azt követõen, hogy bicegve távozott a pályáról a Fenerbahce elleni Európa-liga meccsen.


A franciának látszólag a combja sérült meg egy a brazil középpályással, Souzával való találkozása után, melyet követõen dühét is kifejezve a földet csapkodta, mielõtt ismét lábra állt volna.

 

 

Pogba ezután még megpróbálta lerázni magáról az ütközést és tovább játszani; még arra is volt ereje, hogy helyet csinálva magának õ jegyezze fel a United elsõ kaput eltaláló lövését – igaz a próbálkozást játszi könnyedséggel hárította Volkan Demirel kapus. Azonban a meccs 30. percében más választás híján kiintett a kispad felé, hogy nem képes a folytatásra, így Zlatan Ibrahimovic állt be a helyére.

 

 

 

 

Mivel a Burnley elleni, múlt hétvégi kiállítása miatt Ander Herrera eltiltását tölti majd, a Vörös Ördögöknek akadhatnak gondjai a középpályát illetõen a vasárnapi bajnokin. Ennek ellenére Jose Mourinho Bastian Schweinsteiger játékának lehetõségét azonnal kizárta, aki csak nemrég tért vissza az elsõ csapathoz.

 

 

Schweinsteigerrõl beszélve meccs utáni sajtótájékoztatóján, Mourinho megjegyezte: „Túl korai számára. Három vagy négy napja edz a csapattal, még nem áll készen arra, hogy ezen a szinten játsszon.”

 

 

Ennél pozitívabb fejlemény, hogy Henrikh Mkhitaryan visszatért a pályára. A nyári igazolásnak ez volt a várva várt elsõ meccse szeptember eleje óta – Marcus Rashfordot váltotta a második félidõben a Fenerbahce ellen.

 

 

Hivatalosan még ugyan nem erõsítették meg a baljós elõjelekbõl levont iménti feltevéseket, mielõtt a csapat visszarepült Isztambulból, de ha valóban kihagyni kényszerül Pogba a hétvégi bajnokit, úgy Eric Bailly, Chris Smalling és Antonio Valencia után õ lehet a 4. alapember, aki sérülés miatt hiányzik majd a csapatból.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!